Concert FiRMA Full Electric La Quantic - 4 Octombrie

Concert FiRMA Full Electric La Quantic – 4 Octombrie

🔻 FiRMA Full Electric 🔺📅 Duminică, 4 octombrie / Acces public 19:00🎫 Categorii bilete:
– 90 lei / bilet 1 loc – doar la intrare
– 150 lei / 2 locuri – doar online (75 lei per bilet) -> https://bit.ly/2EezTDB
– 210 lei / 3 locuri – doar online (70 lei per bilet) -> https://bit.ly/2EezTDB
– 260 lei / 4 locuri – doar online (65 lei per bilet) ->
https://bit.ly/2EezTDB

Duminica, 4 octombrie, revine pe scena Quantic cu primul show full electric din 2020.

Vom canta impreuna piese consacrate ale trupei precum Doua suflete, Prizonieri de razboi, Daca ne-am ucide unul pe altul, Doar nebunii iubesc, etc, interpretate in stiulul rock’n’roll si inconfundabil al trupei.

FiRMA isi continua calatoria inceputa acum mai bine de 20 de ani si pastreaza inclinatia si atractia catre muzica nobila si arte, reflectata in albumele de studio “La orbire” (2003), “Exit” (2007), “Descantece Vol 1” (2014), “Descantece Vol 2” (2017), “Poezii Alese Vol 1” (2018) si “Desteptarea Primaverii” (2020). Cele mai recente doua albume contin un amestec aparte de influente, relationate cu poezia si teatrul, continand muzica compusa de liderul si producatorul Daniel Rocca.

lensa.ro

“Poezii Alese Vol 1” (“Selected Poems Vol 1”) a fost creat avand ca sursa de inspiratie poezii ale unor autori romani clasici si contemporani, lecturate de catre acestia in studiourile Radio Romania. “Desteptarea Primaverii” (“Spring Awakening”) contine muzica si versuri originale, compuse pentru piesa de teatru a lui Frank Wedekind. Pana acum, trupa a performat timp de 3 ani in cadrul spectacolelor sustinute la Teatrul Mic, unul din cele mai indragite teatre din tara.

Avand la activ aparitii alaturi de trupe precum Muse sau Arcade Fire, anul trecut FiRMA a fost selectata sa deschida concertul Bon Jovi la Bucuresti din cadrul turneului “This House Is Not For Sale”. In 2007, trupa ajunge in finala Mtv’s “New Sounds Of Europe” cu single-ul “Baby is crying” si este invitata pe scena premiilor Mtv EMA, ceremonie transmisa live din Olympia Halle, Munchen. Videoclipul piesei este apreciat si difuzat in heavy-rotation pe postul Vh1 Europe timp de mai multe luni.

Avand la baza viziunea muzicala si cinematica a lui Daniel Rocca, iconica trupa romaneasca FiRMA prezinta compozitii originale, versuri subtile si aparitii live care te bantuie, iar sunetul trupei atinge o paleta variata de iubitori de muzica. Join’em for the love of music intru rock’n’roll!

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns