“CoOperation JAZZ” – concert jazz - 7 Octombrie la Cooperativa

“CoOperation JAZZ” – concert jazz – 7 Octombrie la Cooperativa

Comanda bilete

Gabriela Costa – voce
Alex Man – chitară
Alex Mike- contrabas
Gabi Matei – baterie

… o invitatie pe pamant nord-american, intr-un concert cu povesti muzicale despre lucruri marete sau obisnuite, dorinte, reusite si pierderi, iubiri neimplinite si marea iubire, despre cautarile noastre de fiecare clipa pentru gasirea echilibrului, despre bucuria lucrurilor simple care ne fac viata frumoasa.

Ne vom legana in pulsatia swing-ului sau vom aluneca usor in starea “blues” a unor standarde jazz
minunate din anii ’20- ’60, cu sonoritati aproape de traditie si incarcate de multa iubire.

🎼🎷Vă așteptăm cu bucurie și jazz !

🎼🎷Gabriela Costa a aparut pe scena inca de la 6 ani, intr-un festival concurs in care a fost premiata, si este selectata la 11 ani, pentru unul dintre concertele Cenaclului Flacara.Timp de cativa ani activeaza in cadrul ansamblului de estrada „Tinemar” al Casei Armatei din Mangalia, timp in care, ca solist vocal, face inregistrari in Radiodifuziunea Romana si filmari la TVR. Participa si este premiata in calitate de cantautor (voce-chitara) la festivaluri de folk si face parte din cenaclul de muzica si poezie „Altfel” al Casei Studentilor din Cluj, cu invitatii la emisiuni tv. si inregistrari radio.Debutul solistic in jazz este marcat la Jazz Napocensis, ed. XIV, timp in care descopera o mare pasiune si pentru muzica braziliana. Intalnirea cu chitaristul Alex Man, se concretizeaza sub forma unui album unic pentru piata muzicala de la noi Softrecords http://www.softrecords.ro/index.php/album/tempo-de-amor/. Sustine numeroase concerte in diverse formule muzicale si este invitata a Big Band-ului Radio in cadrul emisiunii “Jazz pe romaneste”, patronata de Florian Lungu, si a Filarmonii Ploiesti alaturi de formula de trio jazz a acestei institutii.In prezent este activa in numeroase concerte, si inspirata tot de muzica, gandeste si creaza bijuterii handmade cu aceeasi pasiune cu care canta.

www.facebook.com/gabrielacostamusic, www.facebook.com/sagasjewellery

🎼🎷 Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat si foarte activ chitarist si contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicala in anul 2014. Expresiv și versatil –trecând cu usurință de la un gen jazz-istic la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul – este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.

Colaborează, de-alungul timpului, cu muzicieni si big band-uri din țară și străinătate, in numeroase concerte de club sau pe scene de festival.În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București si desfasoara o activitate continua de pregatire a elevilor din spatiul preuniversitar in vederea admiterii la facultatile cu profil jazz, cu rezultate remarcabile ale elevilor admisi in tara si in strainatate. Sustine workshop-uri pe teme variate si de interes pentru tinerii muzicieni (ansamblu, tehnica instrumentala, improvizatie, compozitie, managment muzical) si participa constant in tabere de muzica improvizata si jazz ca profesor coordonator. Este solicitat cu regularitate in jurii internationale ale concursurilor studentesti de jazz, precum cel de la Tg.Mures-Festival International Studenţesc de Jazz

www.facebook.com/man.alex.188

🎼🎷 Alexandru ‘Mike’ Marin a absolvit liceul de muzica George Enescu la sectia de contrabas clasic . A participat la festivalul International” Eurorchestries “din Franta in postura de contrabasist solist . Tot in acest an a participat la festivalul “Impreuna Formatii Pentru Viitor” din Intorsura Buzaului unde a primit diploma de: “ Cel mai bun basist” al festivalului . In anul 2016-2017 a facut parte din programul Erasmus+ . Program in care a sustinut concerte in: Sardinia si Lituania , alturi de componentii celorlalte tari implicate . Cu ocazia absolvirii liceului a concertat alaturi de orchestra Colegiului la Ateneul Roman in postura solist. In vara anului 2017 indreptandu-se catre stilul de Jazz . Din luna Octombrie 2017 pana in prezent este student al Universitatii Nationale De Muzica din Bucuresti la sectia de compozitie Jazz. A castigat un numar considerabil de premii precum si locul II la concursul national “New Jazz Players” editia 2019.

https://www.facebook.com/mike.alex.146

🎼🎷 Gabi Matei este unul dintre muzicienii noii generatii de artisti romani, un tobosar atras de lumea improvizatiei muzicale. Cu un vocabular muzical bogat, reuseste cu succes sa se conecteze cu
sound-ul diverselor proiecte in care activeaza. Formarea ca tobosar de jazz a fost influentata de coordonarea pianistului si profesorului Mircea Tiberian in timpul cursurilor Universitatii de Muzica din Bucuresti si participarea la workshopurile de specialitate din tara si din afara tarii. Participa in mai multe festivaluri printre care Sibiu Jazz Festival in 2018, Sibiu Jazz Competition 2018, Jazz In The Park 2018.
https://www.facebook.com/gabi.matei.31

🌿 Rezervari&Info 0723739775
🌿 Prețul unui bilet este de 40 lei online in avans, iar la intrare este 50 lei.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Comanda bilete

Lasă un răspuns