DokStation Music Documentary Film Festival

DokStation Music Documentary Film Festival

Comanda bilete

A cincea ediție DokStation Music Documentary Film Festival are loc la București, în perioada 17-20 septembrie 2020, aducând în prim-plan cele mai recente documentare cu și despre Depeche ModeGorillazZZ TopAuroraFoals sau Pavarotti, majoritatea în premieră națională.

Proiecțiile vor avea loc în aer liber, la Grădina cu filme și DESCHIS Gastrobar, iar accesul va fi gratuit în baza unei rezervări prealabile, online pe Eventbook.ro.

Programul proiecțiilor din cadrul DokStation 2020 e disponibil la http://dokstation.ro/program/.

Trailer festival: 

DETALII ȘI REGULI DE ACCES

DokStation Music Documentary Film Festival, singurul festival de documentare muzicale din București, este conceput să atragă comunități largi din diverse sectoare ale capitalei, combinând două dintre cele mai populare arte – filmul și muzica – , prin proiecții de filme documentare muzicale și concerte live, în clădiri cu istorie și tradiție, dar și în spații neconvenționale.

fashiondays.rofashiondays.ro

A cincea ediție DokStation Music Documentary Film Festival este organizată de Wearebasca și Asociația DokStation, cu susținerea Orange. Parteneri: CNC, Primăria Capitalei, prin creart – Grădina cu filme, DESCHIS Gastrobar, Cărturești.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, VICE, Igloo, Feeder, Munteanu, InfoMusic.ro.

Web : www.dokstation.ro

Contact : pr@dokstation.ro 

Facebook / YouTube / Instagram / Twitter 

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment
Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns