H8 a lansat piesa "Când Zidurile Cad"

H8 lansat videoclipul pentru single-ul „Tare”

Trupa H8 a lansat videoclipul pentru single-ul „Tare”. Check it out!

H8 s-a format în Ploiești, în iunie 1995 imbinand elemente de hardcore, crossover, metal si alternative.
Prietenia a fost mereu deasupra muzicii si credem ca acesta este motivul pentru care inca mai existam.

Bine ai venit in arena!”

Discografie

DIALECT (Demo 1996)
Ce îți dorești (Demo 2004)
Nimic Nou (Album 2006)
Printre voi (Album 2008)
Single-ul Gropile (Compilația Balkan Hardcore 2013)
Gri ( Album 2016)

Membrii formaţiei

Ionuț Cosmineanu (Aliosha) – voce
Marius Neagu (Văru`) – voce
Călin Răduță – ch.
Radu Arnăutu (Chioru`) – bass
Razvan Raduta – tobe
Valentin Raicu (Pixy) – ch.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment
Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.