bilete-festivalul-filmul-francez-2020-proxima@2x

FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ 2020

Comanda bilete

Festivalul Filmului Francez 2020, ediţia cu numărul 24, are loc între 23 septembrie şi 4 octombrie sub deviza « Le film français au féminin ». Selecţia pune accentul în acest an pe creaţia cinematografică feminină, de la realizatoare la actriţe şi bineinţeles la personaje feminine remarcabile, aflate în centrul unor poveşti de neuitat.

Festivalul are loc în aceeaşi perioadă la Bucureşti şi în alte 10 oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Arad, Braşov, Brăila, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu și Suceava. Cele 94 de proiecţii se vor desfăşura pe ecrane mari, atât în interior cât şi în aer liber. 

La București, proiecțiile vor avea loc între 23 septembrie şi 2 octombrie în sala de cinema Elvire Popesco și în aer liber, in curtea Institutului Francez și în spațiul Cinema Sub Clar De Lună, o curte amplă alăturată Casei Florescu-Manu de pe Calea Victoriei 192A.

Proiecţiile se vor desfăşura cu respectarea strictă a regulilor de siguranţă sanitară pe care vă rugăm să le consultaţi aici: REGULAMENT CINEMA ELVIRE POPESCO – PROIECȚII ÎN INTERIOR ȘI ÎN EXTERIOR

Puteţi consulta broşura festivalului pentru toate detaliile aici.

This image has an empty alt attribute; its file name is comanda-online.jpg
Comanda bilete

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment
Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns