Incepand de la 1 octombrie , Facebook ia masuri pentru a limita capacitatea trupelor de a promova videoclipuri care "create a music listening experience for yourself or for others." . Acest lucru se extinde si la Facebook Live care a fost o metoda extrem de populara de a promova concerte in pandemie.

Facebook va putea sterge conturile trupelor pentru LiveStreaming

Incepand de la 1 octombrie , Facebook ia masuri pentru a limita capacitatea trupelor de a promova videoclipuri care “create a music listening experience for yourself or for others.” . Acest lucru se extinde si la Facebook Live care a fost o metoda extrem de populara de a promova concerte in pandemie.

Limbajul este desul de ambiguu in ceea ce priveste “create a music listening experience for yourself or for others.” dar probabil cuprinde o mare parte din clipurile ce fac parte din industria muzicala. Regula sustine ca acest lucru este facut pentru “a te bucura de videoclipurile postate de familie si prieteni”, deoarece platforma pune din ce in ce mai mult accent pe aste valori.

Ca urmare acestor noi reguli, conturile care incalca aceste norme pot avea videoclipurile sterse sau chiar conturile si grupurile. O nota speciala a clarificat ca aceasta regula se extinde si la clipurile live.

“You may not use videos on our Products to create a music listening experience
We want you to be able to enjoy videos posted by family and friends. However, if you use videos on our Products to create a music listening experience for yourself or for others, your videos will be blocked and your page, profile or group may be deleted. This includes Live.”

Conform acestei noi reguli, s-ar parea ca ceva inofensiv precum o trupa care isi incarca propriul clip muzical pe Facebook sa fie penalizata. De asemenea Facebook detine Instagram insa deocamdata nici o astfel de regula nu a fost adoptata retelei de socializare.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Lasă un răspuns