Astra Film Festival 2020 - 4-13 Septembrie

Astra Film Festival 2020 – 4-13 Septembrie

Comanda bilete

comanda-online

Într-o perioadă plină de incertitudini, un lucru a rămas cert: Astra Film Festival îi dă întâlnire publicului şi în acest an și o face într-un stil aparte: în aer liber şi online. Frumusețile orașului Sibiu se transformă în sală de cinema, iar publicul devine, mai mult ca niciodată Partener Principal al evenimentului.

În semn de respect, formatul AFF 2020 pune în prim plan măsurile de protecție necesare pentru ca festivalul să ofere condiţii de siguranţă pentru participanţi.

Ediţia a 27-a a Astra Film Festival va avea două părţi: Astra Film Festival Open Air (4-13 septembrie) şi Astra Fim Festival Online (16-25 octombrie).

Prima parte, Astra Film Festival Outdoor se va desfășura la miraculosul Muzeu Astra şi în Centrul Istoric al Sibiului și va include proiecţii de film, întâlniri cu cineaşti, discuţii, programe speciale şi concerte.

A doua parte, Astra Film Festival Online se va desfășura prin intermediul platformei festivalului și li se va adresa tuturor prietenilor filmului documentar din România.

Vă invităm să începem toamna cu o sărbătoare a cinematografiei şi să trecem împreună printr-o experienţă unică, la fel de nouă pentru publicul nostru şi pentru noi, organizatorii.
Sustine proiectul => Contemporary-Establishment
Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Comanda bilete

comanda-online

maranc.ro

Lasă un răspuns