ZØLTAN a lansat piesa 'Hey World', însoțită de un videoclip

ZØLTAN a lansat piesa ‘Hey World’, însoțită de un videoclip

ZØLTAN a lansat ‘Hey World ‘ – single & videoclip – o piesă despre un tip înrăit, surprins de felul pozitiv în care este tratat. Vizualul poartă amprenta anului pandemic 2020 și prezintă răspunsul lui ZØLTAN la provocările pe care mediul artistic le resimte.

vivre.ro

Un zâmbet primit din partea unui trecător necunoscut este întâmplarea pe care ‘Hey World‘ o aduce în discuție, o întâmplare care emană energie pozitivă și generează o stare de bine. Videoclipul piesei a fost realizat de Vlad Cătană / ColorS Media, un nume cunoscut deja în industria muzicală prin videoclipurile realizate pentru cvartetul vocal clujean Ad Libitum Voices.

ZØLTAN a debutat prin participarea la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa ‘Dacă dragostea e oarbă’. La finalul aceluiași an a lansat al doilea single al proiectului, intitulat ‘Sunt aici’, o declarație de intenție. ZØLTAN este un proiect art pop care îmbină sonoritățile actuale cu elemente orchestrale clasice. În versurile sale, artistul clujean îmbină zgomotul vieții urbane cu liniștea sensibilității poetice.

După ‘Black Christmas‘, lansat pe 6 decembrie 2019, ‘ Hey World ‘ este al doilea single extras de pe Ep-ul cu cinci piese pregătit de ZØLTAN pentru 2020.

 “La nivel de mesaj, ‘Hey World’ are două dimensiuni. Prima vorbește despre revelația bunătății, a binelui care poate fi experimentat ca urmare a iertării. A doua dimensiune, cea vizuală, aduce în discuție nevoia de perseverență a artistului independent în contextul Covid-19 și invită la rezistență.

ZØLTAN, autorul piesei

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro

Un gând despre “ZØLTAN a lansat piesa ‘Hey World’, însoțită de un videoclip

Lasă un răspuns