RESITA ROCKS lanseaza ”The Only One”, alaturi de Rocco de la ROCK N GHENA si anunta aparitia primului album

RESITA ROCKS lanseaza ”The Only One”, alaturi de Rocco de la ROCK N GHENA si anunta aparitia primului album

Proiectul RESITA ROCKS va lansa pe data de 4 Septembrie 2020 albumul ”Nascuti din foc”, ce va fi disponibil in format digital si pe CD, prin intermediul Universal Music Romania, respectiv Loud Rage Music. Albumul va contine, pe langa piesele lansate pana acum alaturi de Calin Pop, Ovidiu Anton, Costin Adam si alti artisti de renume national, si alte doua titluri noi.

libris.ro

Unul dintre acestea,  ”The Only One”, lansat astazi ca single digital si lyric video (realizat de Xander Coza), este o colaborare cu Rocco, solistul trupei ROCK N GHENA, una dintre cele mai valoroase trupe de Hardcore romanesti.

Stream/download: https://UMRDD.lnk.to/TheOnlyOne

CD-ul va fi editat intr-un tiraj limitat de 250 de exemplare si poate fi precomandat la un pret promotional incepand de acum, urmand ca livrarea sa fie facuta dupa lansarea oficiala. Grafica albumului este realizata de artistul Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, BUCIUM, WHITE WALLS, DINUMBRA sau Calin Pop (CELELALTE CUVINTE), si cuprinde un booklet ce contine textele tuturor pieselor, un eseu scris de Doru Ionescu si poze de arhiva.

http://shop.loudragemusic.com/resita-rocks-nascuti-din-foc

”The Only One” a fost interpretata in original de SCREAMING HEADS, care sunt si la ora actuala cei mai cunoscuti reprezentati ai rockului resitean. In componenta Alecu Lörincz (voce), Flavius Suciu (chitara, voce), Toni Dijmarescu (chitara), Lucian ”Dio” Adam (bass) si Catalin Gavrila (tobe), au lansat de-a lungul carierei patru albume si au impartit scena cu nume mari ale rockului nostru (CELELALTE CUVINTE, CARGO, VOLTAJ, PASAREA COLIBRI, NIGHTLOSERS si multi altii).

Rocco: “Aceasta piesa old school si energica, a uneia dintre trupele etalon ale rockului romanesc din anii ’90, SCREAMING HEADS, ma definește complet si ma bucur ca am avut ocazia deosebita de a ma alatura unor artiști cum sunt Calin Pop, Ovidiu Anton, Octavian “Vita“ Horvath, Costin Adam sau Vlad Busca pe acest album-document“.

RESITA ROCKS este un proiect infiintat in 2016 de catre muzicienii Toni Dijmarescu, Flavius Suciu si Adrian Nitulescu, cu scopul de a restitui cateva dintre cele mai valoroase piese ale trupelor rock din Banatul Montan active intre anii ’80 si ’90, trupe ce nu au avut posibilitatile tehnice la acea vreme de a-si inregistra profesional materialele (SCREAMING HEADS, SILEX, TRANSROCK, PENTRU VOI, ATTIS, NECROTICISM, RAMSES).

Discografie: https://umrdd.lnk.to/ResitaRocksPR

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro

www.facebook.com/uRockmusicpage

www.facebook.com/umusicro

www.umusic.ro

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Un gând despre “RESITA ROCKS lanseaza ”The Only One”, alaturi de Rocco de la ROCK N GHENA si anunta aparitia primului album

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.