Concert Alex & The Fat Penguins Acustic - 17 Sptembrie

Concert Alex & The Fat Penguins Acustic – 17 Sptembrie

Concert Alex & The Fat Penguins

Pe 17 septembrie, trupa Alex & The Fat Penguins va sustine primul concert, dupa lansarea oficiala a albumului de debut, Cardiosonic.

elefant.ro

Materialul urma sa fie prezentat publicului in cadrul unui eveniment special, dar acesta nu s-a mai tinut din cauza evenimentelor recente. Asadar, va fi prima intalnire cu fanii, dupa o pauza despre care membrii trupei spun ca a fost “prea lunga”. Cei patru pinguini si invitatii lor vor interpreta acustic piese noi, de pe albumul recent lansat, dar si piese vechi, care au adus notorietate trupei de-a lungul celor aproape 4 ani de activitate.

“Am resimtit puternic absenta concertelor si intalnirilor cu fanii nostri. Cu toate ca am facut si noi parte din efortul de a strange fonduri prin intermediul #Solidarlocal, primul festival online din Romania, nimic nu se compara cu energia oamenilor din fata scenei. Chiar daca recomandarile oficialilor ne limiteaza la un public de 500 de persoane, speram sa umplem toate locurile, respectand distantarea sociala, si sa facem o super atmosfera. Avem nevoie de asta, atat noi, cat si fanii nostri. Ne vedem pe 17 septembrie” spune Alex, solistul si compozitorul trupei.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa “Just a Fool” ,lansată în urmă cu trei ani, viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României.

De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – “Amiral”, iar prin “Urlă Pământul” au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Recent, trupa a lansat primul sau album, Cardiosonic, pe care se regasesc 11 piese, printre care Quantum Physics, Ursul sau Somebody. Materialul a avut parte de un feedback foarte bun, atat din partea fanilor trupei, cat si din partea profesionistilor din industrie.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Mircea Steriu (chitară, backing vocals) și Ionuț Tebeica (tobe, backing vocals).

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro

Lasă un răspuns