Artistul vasluian Jack-P a lansat o piesă in colaborare cu doi spanioli

Artistul vasluian Jack-P a lansat o piesă in colaborare cu doi spanioli

Jack-P News

Artistul vasluian Jack-P ne surprinde cu o nouă piesă, aceasta se numește „Ola” și este facută în colaborare cu doi artiști spanioli, Skinny Day și Luis Rey, aceștia sunt frați și au mai multe proiecte lansate, atât în limba spaniolă cât și în engleză.  Luis Rey deține casa de discuri Rey Records cu sediul în  Sydney Australia, unde a fost realizată piesă.

Artistul vasluian Jack-P a lansat o piesă in colaborare cu doi spanioli

Skinny Day (stânga) – Luis Rey (dreapta)

Artistul vasluian Jack-P a lansat o piesă in colaborare cu doi spanioli
Monique Simion

Proiectul a început în Iunie și a durat aproape două luni pentru terminarea lui, de asemenea în melodie își face apariția și o voce feminină, mai precis a lui Monique Simion, ea face parte din aceași casă de discuri deținută de Luis Rey, “Monique nici nu a fost în plan, băieții au adăugat-o în piesă”  spune Jack-P, țînând cont de faptul că aceasta are intervenții minore în piesă a fost trecută că fiind voce adițională. Jack-P ne-a obișnuit cu influențele sale mexican/spaniole, având și alte proiecte în această zonă, piesa „Ole” este în mare parte în limba spaniolă, strofă lui Jack-P fiind în română, totuși mai sunt versuri unde.

dyfashion.ro

apare limba franceză și engleză, ritmul este unul dansant, totodată această a fost inspirat din piesa „Go Loko” a lui YG cu Tyga și Jon Z. După cum a spus și artistul, marea parte a proiectului a fost realizată de cei doi frați.

4
Artistul a fost inspirat de piesa “Go Loko” a lui YG.

Skinny Day și Luis Rey au fost și ei la rândul lor entuziasmați de colaboarea cu neconformistul artist Jack-P care a mai colaborat și cu alți artiști străini de-a lungul timpului, Skinny Day a postat pe pagină lui oficială de Facebook : “A fost o adevărată surpriză, când un rapper român m-a contactat să lucrez la o piesă cu el nu cu mult timp în urmă, faptul că muzica noastră  a reușit cumva să ajungă atât de departe trebuie să însemne că facem ceva corect … mulțumim lui Jack-P pentru că ne-a lăsat să facem parte din proiect”.  Deși se numește “Ola” nimeni nu rostește această  expresie în cântec, explicația este simplă, în versuri artiști vorbesc despre cum “abordează” o fată în cadrul unei petreceri, “Ola” este tradus în română că fiind “Bună”, iar toate discuțiile încep în mod normal cu un “Bună”.

Susține proiectul Contemporary-Establishment
Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns