Robin and the Backstabbers live la Quantic - 30 iulie

Robin and the Backstabbers live la Quantic – 30 iulie

Concert Robin and the Backstabbers

Joi, 30 iulie, Robin and the Backstabbers vor susține un concert în Grădina Quantic din București (șos. Grozăvești nr. 82)! Biletele sunt disponibile în număr limitat pe www.iabilet.ro în pachete de câte 2 și 4 locuri la masă.

tezyo.ro - by OTTER Distribution

Vladivostok”, mult-așteptatul epilog al trilogiei de albume Robin and the Backstabbers – Bacovia Overdrive, a fost lansat în noiembrie trecut printr-un concert la Arenele Romane din București.

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2 (official video)

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec Robin and the Backstabbers, cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi. Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva) (official video)

Vă așteptăm așadar la concertul Robin and the Backstabbers de joi, 30 iulie, din Grădina Quantic! Biletele sunt disponibile în pachete de 120 de lei (2 locuri la masă de 2 persoane) și 240 de lei (4 locuri la masă de 4 persoane) și se găsesc în număr limitat pe www.iabilet.ro.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns