Concertul Slipknot de la București reprogramat pentru 27 Iulie 2021

Concertul Slipknot de la București reprogramat pentru 27 Iulie 2021

Concert Slipknot București

“Update: 23 iulie 2020 – Tocmai am primit o veste buna din partea trupei: concertul SLIPKNOT de anul acesta de la Bucuresti se REPROGRAMEAZA in 2021, in a doua parte a lunii iulie, tot la Romexpo.

carturesti.ro

Vom reveni in curand cu noua data cand trupa va anunta tot turneul mondial. Data este deja stabilita dar urmeaza a fi anuntata alaturi de toate datele din turneu. Desi initial trupa a anulat toate evenimentele, Slipknotsi-au reprogramat (aproape) tot turneul “We are not your kind” dupa o munca titanica de cateva luni. Din fericire am reusit sa obtinem o data noua si pentru Romania.

Va rugam cititi cu atentie cele de mai jos, sunt informatii utile.

DACA AI LUAT DEJA BILET ACESTA RAMANE VALABIL

Biletele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor! Daca ati cumparat deja bilet, nu trebuie sa faceti nimic special. Veniti cu biletul in 2021 la concert, acesta isi pastreaza automat valabilitatea.

DACA AI CERUT VOUCHER DEJA

Daca ati facut deja o cerere de VOUCHER conform OUG 70 din 14 mai 2020, CEREA A FOST ANULATA AUTOMAT de iabilet.ro iar voi nu trebuie sa faceti nimic in acest sens. Biletul tau ramane valabil.

DACA TOTUSI VREI VOUCHER

Daca doriti sa faceti o noua cerere de voucher si sa nu va pastrati biletul o puteti face pe iabilet.ro/retur conform termenilor din OUG 70 DUPA ce anuntam noua data a showului, nu acum.

Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici. Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa va aducem trupe mari, de calibru dar si multe nume underground in premiera (sau nu) in Romania.

METALHEAD organizeaza evenimente in Romania de 16 ani si a adus in cele peste 1.000 de concerte de metal nume precum Deftones, Disturbed, Godsmack, SLAYER, Gojira, Arch Enemy, Insomnium, Uriah Heep, Whitesnake, Garbage, Billy Corgan, Behemoth, Nightwish, Cannibal Corpse, Powerwolf, Anti-Flag, Papa Roach, Stone Sour, Anathema, Satyricon, Hipocrisy, Lake Of Tears, Obituary, Napalm Death, Rotting Christ, Sepultura, Watain, Moonspell, Sabaton, Accept, Primordial, Sonata Arctica, Amon Amarth, Delain, Last Hope, Agnostic Front, Dragonforce, Amorphis, Death, Ensiferum, Fleshgod Apocalypse, Evanescence, Delain, Apocalyptica, Asking Alexandria, Solstafir, Cradle Of Filth, Lacuna Coil, Kreator, Annihilator, Dark Transquillity, Arkona, Dead Kennedys, Hollywood Undead, Joe Satriani, Soilwork, Bullet For My Valentine, Evergrey si multi altii.”

carturesti.ro

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro