Concert Just Another Lie la Green Hours jazz&theatre-café pe 13 agust

Concert Just Another Lie

Într-un program special pentru epoca post-adevăr,
Green Hours prezintă!

JUST ANOTHER LIE
reggae-lăutăresc

cu
Andrei Carleciuc – baterie
Marius Alexandru Ionescu – ghitară bas
Sabin Mihoc – ghitară
Cătălin Sauchea – ghitară
Georgian Oprea – saxofon
Mareș Ion-Alexandru – clape
George Bonea – vocal și ukulele

Șapte băieți îmbrăcați la costum cîntă reggae-lăutăresc. Pentru cine nu știe, ei sunt copiii nelegitimi ai cuplului Bob Marley – Gabi Luncă.
Versuri despre viață, mituri medievale, iubiri neîmplinite și cotidianul românesc. Pe scurt, „versuri cu tîlc, muzică cu zvîc”.

Din motive de DISTANȚARE SOCIALĂ, punem în vînzare un număr limitat de bilete. (Atenție – la mese vor putea fi poziționați cîte maximum 4 spectatori).

Concertul se va desfășura într-un set – prelungit – de cca un pic peste. 90 min…
În caz de vreme neprielnică, cum nu ne vom putea retrage în UnderGreen, concertul va fi amînat pentru a doua zi – 14 august!

elefant.ro


Preț bilete:
– 35 de lei – achitate în avans, pînă în preziua evenimentului, online, pe Bilet.ro [achiziționarea online a biletelor presupune și rezervarea automată a locurilor]
– 45 de lei – achitat în ziua evenimentului, la intrare (în limita locurilor disponibile!)
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi după muzică 🙂 – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!
… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

☼ intrarea publicului se face începînd cu 30 de minute înainte de ora anunţată a evenimentului.
Atenţie: la ora anunţată, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se pierd, fiind oferite doritorilor fără rezervări.
☼ evenimentele artistice încep efectiv cu 15 – max. 30 minute după ora anunţată.
☼ nu este permis accesul la spectacole al persoanelor aflate în stare de ebrietate, sau al altora nepotrivite cu atmosfera culturală, artistică, relaxată pe care o promovăm în Green…
☼ vă rugăm ca pe timpul concertului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA în semn de respect pentru artişti şi public.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Lasă un răspuns