Concert Orkid_Decalat @Arena Tei - 8 august - contemporaryestablishment

Concert Orkid_Decalat @Arena Tei – 8 august

Concert Orkid

Orkid_Decalat celebrează lansarea EP-ului Deraiat cu un concert special acompaniat de live-drawing-ul artistului grafic Pisica Patrata.

Materialul a fost produs de Adrian Despot la VdV Music Studio și lansat pe 14 martie.

Biletele sunt disponibile aici >
https://www.iabilet.ro/bilete-summer-in-the-city-concert-orkid-57521/

carturesti.ro

Orkid, grupul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues.
Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

EP-ul Deraiat este primul material lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care quartet-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid mood-ul și sound-ul ideal alături de cei doi.

Pentru că trei dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Pentru că Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artisti grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.
Pentru un show cât se poate de special li se alătură artistul grafic Pisica Pătrată, unul dintre cei mai prolifici creatori de banda desenată și muraluri stradale de la noi.

Orkid:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce
Radu Pop: percuție, synthuri
George Frătica: bass
+
guests:

Jiří Strouhal – chitară
Pisica Pătrată: live drawing

Biletele se vor gasi in curind in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,

Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Evenimentul se desfasoara in aer liber si respecta toate normele in vigoare referitoare la distantarea sociala.

depurtat.ro

=> La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achizitionate pe e-mail pentru a fi scanate.

=> Accesul publicului este permis numai in conditiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea access in zona de eveniment.

=> Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura masurata la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului), sau care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

=> Spectatorii vor urma traseul desemnat special catre locurile procurate, respectand indicatiile organizatorului.

=> In toate zonele de asteptare participantii vor pastra distanta de minimum 1,5m.

=> Purtarea mastii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toata durata evenimentului.

=> Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul si trebuie folosita cu precadere in zonele de interactiune de tip food & drinks, toalete, alti comercianti prezenti in locatie.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

lensa.ro