ANTON / MOISE în Quantic, B pe 06.08.2020 - contemporary-establishment

ANTON / MOISE în Quantic, B pe 06.08.2020

Concert ANTON / MOISE

Joi, 6 august 2020, ANTONși MOISEvor susține un concert special pe terasa Quantic din București. Evenimentul, ce va respecta toate normele impuse de autorități pentru această perioadă, este programat să înceapă la ora 20.00 (fix), iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

Rockerii de la ANTON au lansat, la începutul anului 2020, un videoclip pentru single-ul „Mai mult decât ieri”, dar și imnul Bikers For Humanity, alături de Cristian Hrubaru.

Vezi si: Cele mai tari 5 mituri din muzica Rock’n Roll

Lansarea primului material discografic a fost programată pentru data de 19 mai 2020, însă măsurile institute pentru combaterea pandemiei de Covid 19 a făcut ca aceasta să fie amânată.

libris.ro

Din componența ANTON, alături de solistul Ovidiu Anton, mai fac parte: Fernando Draganici (tobe), Dani Vlad (bass) și chitariștii Iulian Bughesiu și Andrei Bogdan.

MOISE este trupa chitaristului Alin Moise, cunoscut și pentru colaborările avute cu formațiile Gothic, Kempes și Iris (varianta – Nelu Dumitrescu). Stilul abordat este hard’n’heavy, cu un sound modern, fresh și plin de energie.

Primul album Moise se numește „Cine ești, cine sunt” și a fost lansat pe 29.01.2019.
Moise: Alin Moise – chitara Dudu Isabel – voce Alex Gomez – tobe Stefan Buta – bass

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Un gând despre “ANTON / MOISE în Quantic, B pe 06.08.2020

Lasă un răspuns