Susține proiectul Contemporary-Establishment Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Deftones va lansa în septembrie noul album

Deftones album nou

Bateristul trupei Deftones, Abe Cunningham a declarat recent că mult aşteptatul album al trupei este aproape gata “speram să îl lansăm în septembrie”. Cel putin aşa am inteles eu.” Mai nou vocalistul Chino Moreno a susţinut spusele lui Cunningham într-un interviu cu Tim Alexander (baterist Primus) pentru Haappy Hour.

Moreno a spus că albumul este gata “cam de acum într-o lună” şi că toate mixurile sunt finalizate. “Cred că va ieşi în septembrie, a adaugat el”. Acest album va fi lansat dupa 4 ani de la precendentul “Gore“.

elefant.ro

Dar asta nu e tot. Se pare că există mai mult decat un nou album “pe vine“. Tot Cunningham a declarat că trupa are în vedere lansarea albumului “pierdut“, Eros spunând că “trebuie să intram în legalitate cu toate drepturile acestui album şi de asemenea trebuie sa îl teminăm.”. Deftones lucrează de asemenea şi la un album remix White Pony, numt “Black Stallion”.

“Vom lansa mai târziu în acest an o reeditare a albumului, o versiune separată a discului, remixată şi se va intitula Black Stallion” a spus Moreno. Deci avem o grămadă de treabă.”

Susține proiectul Contemporary-Establishment

libris.ro

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

maranc.ro