H8 a lansat piesa "Dupa Nori"

H8 a lansat piesa „Dupa Nori”

H8 Dupa Nori Lyric Video

Trupa H8 a lansat un lyric video pentru piesa „Dupa Nori”. Single-ul face parte de pe viitorul album al trupei intitulat „Suflet„. Inregistrarile mix-ul si masterul piesei au fost realizate la Studio 148. Check it out!

H8 s-a format în Ploiești, în iunie 1995 imbinand elemente de hardcore, crossover, metal si alternative.

Intotdeauna am cantat numai ce ne-a facut placere si nu am facut niciodata vreun compromis.

Prietenia a fost mereu deasupra muzicii si credem ca acesta este motivul pentru care inca mai existam.

Bine ai venit in arena!

Discografie:

DIALECT (Demo 1996)
Ce îți dorești (Demo 2004)
Nimic Nou (Album 2006)
Printre voi (Album 2008)
Single-ul Gropile (Compilația Balkan Hardcore 2013)
Gri ( Album 2016)

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

2 gânduri despre “H8 a lansat piesa „Dupa Nori”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.