Un noi proiect s-a născut - "The Siblings"

Un nou proiect s-a născut – „The Siblings”

The Siblings

The Siblings este la baza un proiect duo, pian si voce care in pofida numelui este format chiar din 2 frati, Mara si Catalin.

Materialele sonore pleaca de la abordari personale ale unor cover-uri, posibil si creatii proprii neexistand o restrictie stilistica. Proiectul tipic vremurilor prezente (Mara este din Cluj, Catalin din Constanta) isi propune in principal ca sa-l citam pe nenea Iancu „sa gadile urechile intr-un mod placut”.

Vor exista si featuring-uri mai mult ca sigur. In orice caz, singura motivatie a membrilor este afinitatea, respectul si pretuirea muzicii de calitate.

Mara canta de cativa ani, dar fara o colaborare sau infiintare a unei trupe, a absolvit ciclul gimnazial la Liceul de Muzica din Brasov. Catalin, are o experienta ceva mai indelungata, absolvent al Liceului de Arta din Brasov a fost membru intr-o serie de trupe cum ar fi Michelangelo, Experimental, Fernet, Conexiuni, Gateless in prezent membru a trupei Fair Play.

Priima piesa pe care The Siblings au ales-o este Blackhole Sun de la Soundgarden. Enjoy.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.


Publicat

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „Un nou proiect s-a născut – „The Siblings””


  1. […] de la C.O.D.au lansat un nou videoclip. Acesta nou clip este pentru piesa “Traveller” si a fost creat de Razvan Raduta – […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic