Momente De Ogradă 2020 - Conferința VII!

Momente De Ogradă 2020 – Conferința VII!

Momente De Ogradă 2020

Ediţia din 2020, cea cu numărul şapte, este una aparte pentru noi şi casa noastră care aniversează frumosul an cu numărul `85. Casa Dogarului a păstorit, adăpostit şi îngrjit 5 generaţii în corpul, inima şi ograda ei. Alături îi suntem să o îngrijim și să o predăm mai departe generaţiilor gazdă ce va să vină.

Anul 85 al casei, ediţia la care suntem pregătiţi să facem pasul mai departe şi ducem evenimentul acolo unde l-am gândit şi unde îi este locul: pe două zile de bunătăţi muzicale şi culinare. De fapt, două zile şi jumătate, pentru ca nu plecaţi de la noi din ogradă pe 13 septembrie până nu servim împreună şi micul dejun.

Cu 6 ediţii la activ, 19 trupe şi 9 dj care ne-au încântat simţurile şi auzul pe scenele din ogradă, peste 30 de artişti culinari ce ne-au desfătat gusturile, casa își deschide porțile a 7-a oara pentru noastra Conferință, pe 11 septembrie 2020.
.
Cele 350 de abonamente pentru ediţia din 2020 sunt disponibile pe iaBilet.ro şi sunt împărţite astfel, pe cele 3 categorii déjà bine cunoscute:
– 140 abonamente – “ALAMĂ” (cu campare)
– 100 abonamente – “CUPRU” (cu cazare) la familii şi/sau pensiuni/hoteluri din proximitate
– 110 abonamente – “FONTĂ” (fără cazare sau campare)

EARLY BIRD – până la 31 iulie 2020
o “ALAMĂ”– 290 lei
o “CUPRU” – 370 lei
o “FONTĂ”– 260 lei

PRE SALE – în perioada 1 – 23 August
o “ALAMĂ” – 340 lei
o “CUPRU” – 420 lei –
o “FONTĂ” – 310 lei

În perioada 24 august – 11/12 septembrie
o “ALAMĂ” – 390 lei
o “FONTĂ” – 360 lei

Regulile evenimentului rămân neschimbate, după cum v-am obişnuit:
– taxele de acces implică acces liber la conferinta și la resursele puse la dispoziție: mâncare, băutură, concerte, activități, cazare și campare.
– copiii sub 12 ani, însoțiți de un adult plătitor de abonament, au acces gratuit

Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală.
Ograda este despre oameni și ceea ce fac ei, despre poveștile lor care se întâlnesc și se completează.

Ograda e facută din toate aceste povești, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca să fie bună, din mâncărurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumină specială și din timpul care curge altfel alături familie, copii și prieteni.

Pe parcursul celor sașe ediții de până acum, gazde muzicale și totodată culinare ne-au fost: VIȚA DE VIE, ROA, COMA, LUNA AMARĂ, IMPLANT PENTRU REFUZ, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, ROADKILLSODA, TOY MACHINES, NOUĂ ANI LUMINĂ, TOURETTE ROULETTE, ALPHA Q, RANA, BREATHELAST, CRIZE, CARDINAL; DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI, DAVIDESCU & VOICU DJ Set, RĂZVAN DIACONU DJ Set, DAVIDESCU & DHOPE (Dj Set), KIRK & DHOPE (Dj Set), DJ S-T-PHAN.

Locul: www.facebook.com/casadogaruluiarena

#încurteaomului #momentedeogradă #despreeternareîntoarcereaidenticului

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

Lasă un răspuns