Alifantis & Zan la Roll’in Constanța – 19 iunie

Concert Alifantis & Zan

Nicu Alifantis concerteaza pe 19 iunie la Constanta VIVO Mall in cadrul turneului Roll’in Drive in Tour.

Accesul înspațiul destinat pentru eveniment se va face începând cu 60 de minute înainte de începerea evenimentului. La intrare vor fi prezentate biletele primite în format electronic pentru a fi scanat codul QR.

Sunetul va putea fi recepționat în habitaclul mașinii, frecventa FM o sa fie comunicata la locatie.

Capture

Comanda bilete aici.

1995. Sfătuit de prietenul Doru Căplescu, îi invit pe Virgil Popescu, Răzvan Mirică, Sorin Voinea și Relu Bițulescu să mi se alăture pentru a înregistra albumul „Voiaj”.

Nu-mi trecea prin minte la acea dată, că alături de acești oameni aveam să-mi petrec următorii 20 ani, concertând prin țară și străinătățuri, înregistrând albume, legând prietenii, văzând cum ni se nasc sau cresc copiii… Se pare că titlul primului album, „Voiaj”, avea să ne fie predestinat. O perpetuă călătorie cu oameni, printre oameni, pentru oameni.

Virgil, fire de profesor, dom’ diriginte, tipicar, exigent dar cumsecade, tipic old school, compozitor, dirijor, orchestrator, basist, excepțional profesionist.

Răzvan, englishman, politicos, manierat, pedant, amabil, abil mânuitor al chitarelor de toate felurile în cel mai sensibil sau explozibil stil.

Sorin, suflet de rocker, temperament heavymetalurgist, rebel sau visător, bun jongleor în ale vorbelor de duh, harnic scormonitor în sunetele ascunse printre clapele și butoanele sintetizatoarelor.

Relu, boemul scoborât din Montmartre, pururea generos, cozeur, galant, juvete povestaș, guraliv dar plin de haz, navetând permanent între scenă și atelier, agățat de pensule sau bețe de tobe.

Din 2010 li se alătură, invitatul special Mihai Neniță – vioară.
Astfel a-nceput povestea…

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic