Robin and the Backstabbers la Roll'in București - 19 iunie

Robin and the Backstabbers la Roll’in București – 19 iunie

Concert Robin and the Backstabbers

Bucură-te de muzica celor de la Robin and the Backstabbers din confortul mașinii tale. Vino la Roll- in/ Drive- in Tour să-i asculți live, în condiții de maximă siguranță.
Ia-ți biletul online de pe https://www.entertix.ro/ sau https://www.iabilet.ro/ și vino cu cei dragi la concert.

Vei putea asculta concertul la ce volum vrei tu prin intermediul sistemului audio al mașinii pe o frecvență radio comunicată la fața locului. Trupa va fi pe scenă, live, iar tu îi vei putea urmări pe ecranele video poziționate în zona scenei și în zona de staționare a mașinilor. În timpul evenimentelor vei putea comanda mâncare și băutură prin intermediul aplicației TAZZ by Emag.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”.Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni pe scenă, oameni cântând la instrumente muzicale, concert şi interior

Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FânFest, BlajAlive etc.).Mult așteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat în primăvara anului trecut.Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, pe scenă, cântând la un instrument muzical, chitară şi noapte

Pentru întreaga campanie de lansare, susținută de videoclipuri precum„Arhanghel’sk” și „Muzică în cântece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards2015.În 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie –„E vina mea – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni
© Teodora Georgescu 

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok –noul album Robin and the Backstabbers. Mult-asteptatul Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok a fost lansat pe 30 noiembrieprintr-un concert la Arenele Romane din Bucuresti.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, noapte şi în aer liber

Acest album este sunetul vântului care bate prin podul casei, răsfoind caiete vechi, albume de familie și cărți de telefon, cândva în viitorul îndepărtat într-un oraș construit pe spatele unei balene

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

carturesti.ro

Lasă un răspuns