H8 a lansat piesa "Când Zidurile Cad"

H8 a lansat piesa “Când Zidurile Cad”

H8 Cand – Cand Zidurile Cad

Trupa H8 a lansat piesa “Cand Zidurile Cad“. Baietii au pus pe Facebook, clipul impreuna cu mesajul de mai jos.

Avenged Sevenfold Gummy Wristband Death Bat

Avenged Sevenfold Gummy Wristband Death Bat

“Inca de la inceputuri, H8 a incercat sa isi pastreze identitatea si sa ofere putin cate putin din sufletul sau. Suntem acea gasca, acea familie care si-a gasit refugiul in muzica si care a facut din aceasta muzica, o parte a vietii lor. Am trecut impreuna, alaturi de voi prin toti acesti ani, cu bune si rele, cu greseli si frustrari, ambitii dar si multe clipe frumoase.
Suntem in primul rand buni prieteni inainte de a fi muzicieni si cred ca asta a fost un factor major pentru H8. Sa nu credeti ca nu au fost momente dificile, momente de criza, certuri, toti care au sau au avut trupe, stiu foarte bine ce spun. Voi cei din fata scenei de multe ori nu vedeti aceste tensiuni, neajunsuri, probleme financiare sau de alta natura, pentru ca acolo , sus pe scena noi nu avem ochi decat pentru voi.

H8 a avut noroc de prietenie, una adevarata, una in care inveti sa iti recunosti greselile si sa fi imbratisat de ceilalti colegi de trupa. Am invatat multe de-a lungul anilor si inca mai avem de invatat.

Cred ca H8 are suflet, cred ca voi, gasca asta care ne urmariti si ne sustineti de atatia ani sunteti o parte din acest suflet, o parte majora! De fiecare data cand ne-am intalnit cu voi, ne-ati dat puterea de a continua si va sunt dator ca nu v-ati Schimbat Atitudinea!

V-am spus ca vin vremuri grele? Uite ca 2020 este un an nu tocmai prietenos. Avem parte de unul din inamicii de temut ai omului contemporan: IZOLAREA. Nici nu vreau sa aducem in discutie telenovela principala! Un lucru este insa foarte limpede, ne-a lovit tare, extrem de dureros.

Sunt momente dure pentru orice artist, tehnic de scena, sunetist, organizator de evenimente.

Suna a strigat de ajutor? Poate ca este.

Am lucrat 2 ani si un pic aproape saptamanal pe langa joburi la noul album. Intr-o formula noua,cu 2 omuleti noi, beton! Alaturi de ei am pus in noul material, multa pasiune si tocmai de aceea el se numeste Suflet. Este gata. Asa am ales sa va prezentam cate un video liric de aici, din izolarea noastra. Unul pe luna. Sper sa nu treaca 13 luni, pentru a-l asculta integral:).
Cand se va putea face lansare la el o sa aflati, asta e clar. Sa vedem care sunt locatiile si noile reguli pt desfasurarea unui live pt. categoria noastra.

Asa ca, dragilor, e timpul sa ne regasim in muzica! H8-Cand Zidurile Cad – liric video – 2020.

Aliosha”

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

 

lensa.ro