Nightmarion a lansat single-ul "Front Line"

Nightmarion a lansat single-ul “Front Line”

Nightmarion – Front Line

Trupa Nightmariona lansat piesaFront Line“. Trupa Nightmarions-a infiintat in vara anului 2014 avandu-i in prezent pe Adrian Jureschi – voce, Alex Florea – chitara, Mihnea Michitei – chitara, Alex Tipa – bas si Cosmin Manolache – tobe. Aceasta imbina stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitara alcatuind un peisaj alternativ metal.

Cébé Baxter Matt Black Lime Zone Grey Silver

Cébé Baxter Matt Black Lime Zone Grey Silver

Trupa a cantat la diferite festivaluri din tara, printre care amintim: Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier sau Zilele Nordului, dar si in deschiderea unor trupe mari precum Vita de Vie, Luna Amara, Coma, Bucovina etc. Trupa Nightmarion poate fi ascultata pe toate platformele de streaming precum: Spotify, iTunes sau Google Play.

Nightmarion a lansat single-ul "Front Line"“Dupa multa munca, in sfarsit reusim sa mai lansam o piesa de pe primul nostru album numit ” Mediam Noctem” ce va aparea in decursul anului 2020. Desi v-o prezentam abia acum, a fost compusa in urma cu vreo 4 ani, fara sa stim ca va vorbi atat de bine despre situatia actuala mondiala.”

Piesa a fost inregistrata in Studio Nightmarion ( Suceava/ Campulung Moldovenesc), Studio Odyssey ( Suceava), Luna Recording Studio ( Cluj-Napoca).
Mix/ Master : Mihnea Michetei

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

 

 

manukashop.ro