Justin Chancellor compune noi riff-uri pentru piese Tool

Justin Chancellor compune noi riff-uri pentru piese Tool

Justin Chancellor – Tool

Cel mai nou album Tool a fost lansat dupa 13 ani in 2019 si se numeste “Fear Inoculum“. Asta inseamna ca este momentul pentru a specula cand vom mai primi ceva muzica noua din partea baietilor de la Tool.

Bateristul Danny Carey a declarat recent ca trupa lucreaza la un nou EP in perioada carantinei, iar acum basistul Justin Chancellor a dezvaluit ca lucreaza la partituri noi de bass.

Chancellor a declarat catre Bass Player Magazine ca are materiale noi pentru cateva din proiectele sale, inclusiv pentru Tool.

Audio-Technica ATH-M50 X Black

Audio-Technica ATH-M50 X Black

“Lucrez la piese noi pentru al doilea album MTVoidcu Peter Mohamed, care este in Polonia. Se pare ca vom avea si cativa invitati super tari. Am compus linii de bas pentru un proiect creat de regizorul canadian Jimmy Hayward precum si dezvolt idei cu Peter Murphy de la Bahaus. Dupa ce am luat parte la un webminar Berklee Bass Department, am fost invitat sa iau parte la viitorul album a lui Steve Bailey si a lui Victor Wooten, Bass Extremes. Si nu in ultimul rand am scris riff-uri interesante care sunt rezervate strict pentru Tool.”

Interesant nu? Ar fi tare sa avem un EP dupa 28 de ani de la lansarea celuilalt EP “Opiate.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

Lasă-ne părerile tale în Comentarii.

maranc.ro