Marii promoteri ne dezvaluie planurile ce vor schimba evenimentele live

Marii promoteri ne dezvaluie planurile ce vor schimba evenimentele live

Un articol din Wall Street Journal ne prezinta ce fac promoterii de concerte de mare anvergura pentru reinceperea evenimentelor live si la ce se pot astepta fanii atunci ca vor merge la acestea. O multime de agenti vin cu idei despre cum ar trebui sa aibe loc aceste evenimente.

Evenimente

“Modul 9/11 a schimbat insdustria noastra din punct de vedere a securitatii…acest lucru duce la cele mai bune practice pe care industria noastra este obligata sa le foloseasca pentru totdeauna” a declarat pentru WSJ directorul general American Airlines Center din Dallas, Dave Brown.

Un promoter este citat intr-un articol spunand “2020 a disparut…deci suntem la jumatatea lui 2021.”

Comanda corzi pentru chitara la cele mai bune preturi aici

D'Addario EXL 110 Nickel Wound Regular Light

Directorul Live Nation spune “Speranta este ca sezonul de vara 2021 va fi unul extraordinar”. Deci la ce se pot astepta fanii atunci cand vor raincepe concertele?

Deocamdat evenimentele vor arata foarte “distantate social”. Un agent de la CAA a venit cu idea de a se face mai multe concerte ale unui singur artist in aceeasi zi, in aer liber. Intrucat unor artisti le va fi greu sa reinceapa turneele, din cauza unor state aflate inca in carantina, in timp ce altele se deschid, exista posibilitatea ca planurile pe termen lung sa fie amanate.IMG_4656

In ceea ce priveste preturile biletelor, exista convingerea ca din cauza posibilei recesiuni econimice si a ezitarii fanilor de a participa la spectacole, preturile biletelor vor trebui reduse. Comparatia a fost facuta cu recesiunea din 2008 in SUA, unde preturile biletelor au fost reduse cu -5% -8 %. Exista si ideea prin care un eveniment mare, ce va trebui creat la nivel mai intim, va fi suprataxat pentru partea de “unique experience”. Cu toate acestea este destul de greu de anticipat ce vor vrea fanii sa faca in acest context.

Treaba se va focusa foarte mult pe partea de sanitizare, dezinfectare si controale medicale (health checks). Vor exista checkpoint-uri unde se va citi teperatura corpului. Mastile si testele  vor fi la ordinea zilei pentru o perioada si de asemenea vor fi instalate statii cu dezinfenctant.

Anumite parti din concerte nu vor avea loc, cele precum “meet and greet”. Desi erau momente esentiale pentru trupe si fani, se pare ca nu traim cea mai buna perioada pentru a da mana cu altii.Luna-Amara-limited-edition

“Nu cred ca vor avea loc –meet and greet – o perioada mare de timp” spune Rick Mueller de la AEG.

O alta mare schimbare care va avea loc, este cum vor fi platiti artistii. Zilele garantiilor pentru artisti par sa fie puse pe “hold”. Multi artisti par sa se distanteze de box-office, adaugand un si mai mare risc posibilelor turnee. Un agent a declarant ca ”va fi un process ce va dura ani” pana cand industria muzicala isi va reveni la normal.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasa-ne parerile tale in Comentarii.

eneba.com

Un gând despre “Marii promoteri ne dezvaluie planurile ce vor schimba evenimentele live

Lasă un răspuns