Jocker - Behind The Scenes şi interviuri cu producătorii şi actorii filmului

Joker – Behind The Scenes şi interviuri cu producătorii şi actorii filmului

Interviruri Joker

Filmul Joker este un thriller american aparut in anul 2019 regizat si produs de Todd Phillips alaturi de co-scenaristul Scott Silver. Lungmetrajul este bazat pe personajul DC Comics, il are ca actor principal pe Joaquin Phoenix si ne arata inceputul povestii controversatului personaj.

Actiunea se petrece in anul 1981 si il are ca personaj principal pe Arthur Fleck, un comediant esuat, care decade din punct de vedere psihic, indreptandu-se rapid spre nebunie si nihilism, inspirand o revolutie contraculturala plina de violenta indreptata spre clasa oamenilor bogati din Gotham City.

Prinde reducerile incredibile!

In rolurile secundare ne sunt livrati actorii Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glen Fleshler, Bill Camp, Shea Whigham si Marc Maron. Filmul Jocker a fost produs de Warner Bros si Village Roadshow Pictures.

Vezi mai jost imagini behind the scenes si interviuri cu producatorii si actorii filmului.

Lasa-ne comentarii cu parerile tale despre filmul Joker.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Comentarii

2 răspunsuri la „Joker – Behind The Scenes şi interviuri cu producătorii şi actorii filmului”


  1. […] mai mare provocare a fost sa il transfome pe acest super-erou, intr-un adevarat badass. Vezi in documentarul de mai jos scene “Bhind The Scenes” si oamenii care au adus la viata lumea subacvatica a lui […]


  2. […] Născut în Puerto Rico și crescut în Statele Unite, Joaquin Phoenix a avut parte de o călătorie nebună a vieții, care l-a adus în Los Angeles. Și nu ne referim doar la marile ecrane. Phoenix este un actor foarte apreciat de critici, variind în roluri din filme precum Gladiator, Signs, Walk the Line și Joker. […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic