Lamb of God amână lansarea noului album self-titled

Lamb of God amână lansarea noului album self-titled

Lamb of God amana lansarea noului album

Trupa Lamb of God a anulat lansarea albumului self-titled ce urma sa fie lansat. Din cauza pandemiei coronavirus, Lamb of God asteapta pana cand se vor slabi masurile de distantare sociala, astfel incat livrarile albumelor sa nu se ciocneasca cu livrarile de marfuri esentiale.

Cel de-al 10-lea albm al trupei, trebuia sa fie lansat pe data de 10 mai dar a fost reprogramat pentru data de 19 iunie. Lamb of God a declarat:

Pahar - Suicide Squad Bomb, 500 ml
Pahar – Suicide Squad Bomb, 500 ml
GB EYE

“Din pacate trebuie sa anuntam ca data lansarii urmatorului nostru album se muta pe data de 19 iunie, Suntem intr-o perioada dificila iar livrarea bunurilor necesare trebuie sa nu se ciocneasca cu alte lucruri neesentiale. Dupa discutiile cu casele noastre de discuri, am decisa ca nu exista alta optiune.” declara trupa.

“Apreciem rabdarea de care dati dovada in timpul aceste pandemii, dar dupa cum stiti acest lucru cu care ne confruntam ne afecteaza pe toti, iar noi nu suntem o exceptie. Cu toate acestea vom lansa o noa piesa – New Colossal Hate – pe data de 23 aprilie.”

“Va multumim pentru intelegere” incheie ei. “Spalati-va naibii pe maini si spuneti-ne ce credeti despre noile oastre melodii.”

New Colossal Hate” va fi inca un single lansat de pe cel de-al 10-lea album al trupei Lamb of God dupa “Checkmate” si “Memento Mori“.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

 

consumer.huawei.com