Top 5 filme despre carantină de văzut în carantină

Top 5 filme despre carantină de văzut în carantină

Top 5 filme despre carantina

Acum ca COVID-19 a cuprins lumea intr-o patura intepatoare de frica si paranoia, ce moment ar putea fi mai bun sa te retragi in fata televizorului pentru a vedea ceva usor si inspirational. Prin urmare uite o lista cu 5 filme despre carantina pe care sa le vezi in timpul carantinei.

Nu uita sa iti incui usile, sa iti sigilezi geamurile si iti pui masca de gaze – si poate cel mai important, sa te aprovizionezi cu hartie igienica.

RIGHT AT YOUR DOOR (2006)

Ce s-ar fi intamplat daca COVID-19 ar fi fost 10.000 de ori mai letal lasandu-te fara alta optiune decat sa te sigilezi in propria locuinta.Ce se intampla daca persoana este prinsa si cel mai probabil infectata de cealalta parte?

Omul in cautarea sensului vietii
Omul in cautarea sensului vietii
VIKTOR FRANKL

Aceasta este actiunea pe care ne-o prezinta ingeniosul thriller a lui Chris Gorak. Cand un nor toxic se raspandeste rapid in Los Angeles prinzand oamenii in casele lor. Brad isi lasa sotia inauntru? Este ea infectata, si daca da este el dispus sa o ajute sacrificandu-se?

[REC] (2007)

REC a lui Jaume Balaguero a fost refacut la Hollywood la mai putin de un an de la lansarea originala. Similar cu cel a lui Gorak, Balaguero adopta un subiect visceral “this could be you” type, punandu-te chiar in locul lui Angela (Manuela Velasco), un reporter ce ramane blocat intr-un apartament intunecat, intr-o cladire in care traiesc niste bestii terifiante.

Valea Ascunsa, vin de teaca, Feteasca Alba 2018 ,alc 12,5%, povestea Balta cu nuferi, 2967 cuvinte  

 

Nu incerca sa cauti subtilitati acestui film, acesta ofera intensitate maxma. Filmul a fost construit pe baza temerilor noastre colective, fata de necunoscut, de medii ca nu te ajuta daca esti claustrofob. Filmul [REC] a reusit sa vanda in valoare de 30 de milioane de dolari, in contextul in care bugetul bagat a fost de 1.5 milioane.

OUTBREAK (1995)

Cel mai probabil Coronavirus nu a fost adus de catre o maimuta, dar cine stie de unde a inceput cu adevarat. (Exista o groaza de teorii ale conspiratiei) Filmul Outbreak a lui Wolfgang Petersen le are pe toate: un virus letal care se imprastie printr-un oras din California, emotie, tensiune si sa probabil cel mai important niste actori super tari: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Kevin Spacey, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland and Patrick motherf***ing Dempsey.

28 DAYS / WEEKS LATER (2002 / 2007)

Imi amintesc ca am fost pur si simplu stupefiat atunci cand am vazut 28 Days Later. O fuziune perfecta deintre o filmare lo-fi cu un soundtrack perfect si un joc actoricesc exceptional a lui Cillian Murphy, Naomie Harris si Brendan Gleeson. Actiunea filmului se petrece la 4 saptamani dupa ce un virus incurabil se raspandeste prin U.K. si se focuseaza pe incercarile disperate ale unor supravietuitori sa isi gaseasca drumul dar in acelasi timp sa isi pastreze umabitatea.

THE HAPPENING (2008)

A trebuit sa include dezastrul lui M. Night Shyamalan p[entru a contrabalansa filmele de mai sus. Mark Wahlberg are rolul unui profesor casatorit cu Zooey Deschanel care fuge de un virus invizibil cauzat de Mama Natura, care ii determina pe oameni sa se sinucida.
Sunt sigur ca mai sunt o groaza de filme de genul, asa ca nu ezita sa lasi comentarii cu filmele de vazut in carantina, si in acelasi timp poti lasa si viziunea ta asupra filmelor prezentate in acest top. Stai in siguranta si sa ne vedem cu bine.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

lensa.ro

Un gând despre “Top 5 filme despre carantină de văzut în carantină

Lasă un răspuns