OUTSTORM cu OBLX lansează videoclipul pentru single-ul "ȘOC ȘI GROAZĂ"

OUTSTORM cu OBLX lansează videoclipul pentru single-ul “ȘOC ȘI GROAZĂ”

“Șoc și Groază” – OUTSTORM & OBLX

“Colaborarea noastră cu artistul OBLX a început acum câțiva ani cu piesa ,,Stay Away” și din momentul primei repetiții împreună, toți am realizat ca există o chimie specială între trupă și el. După piesa #Refuz, am cochetat cu gândul de a începe o colaborare pe termen lung cu OBLX, însă programul nu ne-a permis acest lucru.

Astrele s-au aliniat la începutul acestui an când s-a înființat STORM RECORDS care este cuibul de creație OUTSTORM. Încă de la începutul anului am început înregistrările pentru noile piese și acesta a fost contextul ideal în care s-a născut ,,Șoc și Groază“. OBLX avea deja un draft și o oarecare viziune asupra piesei și împreună cu noi am definit structura, dinamica și elementele finale.

Caline CP-57 overdrive guitar effect, California sound.

,Șoc și Groază” este o piesă care lărgește orizontul trupei OUTSTORM prin îmbinarea rapului cu rockul. Dinamică, cu mesaj puternic cu subtext și impact fonic, piesa ,,Șoc și Groază” se naște la răscrucea dintre iluzia digitală a comunicării și contextul real. Piesa surprinde această compulsie obsesivă a lumii virtuale social media în care subiectul este sedat de acest miraj și subjugat pentru a-și mări constant doza de content virtual.

Din această perspectivă am introdus și acea voce de doctor care inițiază o sedință de hipnoză. Condiționați de filmele care ne sunt băgate pe gât, fie că e filmul de groază din viețile unora, fie că e un film prost primit by default de la sistem sau de la univers, ajungem tot mai des să ne influențăm evoluția, libertatea creativă și vibeul interior în funcție de reacțiile online. Piesa iși propune să scoată ascultătorul din această transă virtuală spre care suntem toți seduși. ”

Find more about OUTSTORM & OBLX:

Facebook: https://www.facebook.com/OutstormBand/

Facebook:  https://www.facebook.com/TreispeOBLXsiMP13/    

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEA6z3UpKskh0pfMwap_EGQ

Youtube:  https://www.youtube.com/user/OBLXsiMP13  

Instagram: https://www.instagram.com/outstormtheband

Instagram:  https://www.instagram.com/ciprian.croitoru.oblx/?hl=ro 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5dFomCj8T3H8bkLlCAiSXn

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Un gând despre “OUTSTORM cu OBLX lansează videoclipul pentru single-ul “ȘOC ȘI GROAZĂ”

Lasă un răspuns