Glenn Danzing a lansat coverul după Elvis Presley "One Night"

Glenn Danzing a lansat coverul după Elvis Presley “One Night”

Glenn Danzing – One Night

Asteptarea a luat sfarsit in a-l auzi pe Glenn Danzing facand coveruri dupa Elvis Presley. Danzing a lansat cover-ul dupa piesa “The Night” a regelui, pe care Elvis initial a lansat-o in 1958 si a ajuns pe locul 4 in Billboard Top 100.

“Esta o melodie minunata” a declarat Glenn Danzing pentru Rolling Stone Magazine. “Exista o multime de versiuni ale acestei piese, pe care le-am facut in studio. Cea pe care am decis sa o lansez imi place cel mai mult.”

Atunci cand a afost intrebat de celebrul Special Comeback a lui Elvis, unde a fost prezentat si single-ul “One Night” Glen Danzing isi aminteste:

Mackie CR4 Multimedia Monitor
Mackie CR4 Multimedia Monitor

“Waw. Este destul de fain. Practic nu facuse nici un show live. S-a intors din armata si facea doar filme.Atunci toate aceste lucruri se intamplau in perioada invaziei britanice, Mod things, hipiotilor. Cerd ca nu stia exact unde ii era locul. Asa ca probabil si-a spus – sunt Elvis. Acesta este locul meu.”

Danzing va avea sansa de a-si canta coverrurile dupa Elvis in Los Angeles si San Francisco. Acesta declara:

“Vreau sa fie ceva old-school cu vibe Vegas-ish si 400 – 500 de spectatori. Primele show-uri le vom face si SanFrancisco si L.A. unde vom avea si mese in fata scenei. Fara pit. Poti sa vii doar sa te relaxezi. Daca vrei sa bei ceva, e fantastic. Daca nu, poti sa vii doar sa ma asculti pe mine si pe baieti cantand melodiile lui Elvis. Va fi vorba nulai despre Elvis.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns