Godsmack a lansat videoclipul pentru single-ul Unforgettable

Godsmack a lansat videoclipul pentru single-ul Unforgettable

Godsmack a lansat clipul „Unforgettable”

Godsmack a lansat videoclipul pentru piesa „Unforgettable„. Single-ul face parte de pe albumul The Legends Rise din 2018. Videoclipul nu este unul obisnuit. Trupa a invitat 400 de elevi pentru a li se alatura.

Un grup de elevi a inregistrat voci pentru Godsmack in sesiunile de studio. Frontman-ul Sully Erna, care lucreaza regulat cu organizatii caritabile aluat decizia de ai readuce pe copii pentru filmarea video, care a avut loc la SNHU Arena din New Hamshire.

„Ei sunt cei care merita acest lucru. Au investit timp pentru aceasta inregistrare.” a declarat Erna.

Sully Erna a recunoscut ca multe trupe au facut featuringuri cu grupuri de copii inaintea lor, dar sensul acestei piese este mai profund.

„Mi-am dorit sa fie un mesaj puternic despre muzica, importanta muzicii, despre cum influenteaza ea generatii ce urmeaza si de ce ar trebui aceasta validata – nu este ok sa fie primul lucru taiat din sistemele scolare atunci cand le sunt taiate bugetele”

„Acesta a fost un proiect distractiv 9pentru copii), dar a fost si ceva cu edvarat important pentru ei. Au avut o voce in acest videoclip.”

Vocalistul Sully Erna de la Godsmack poate fi vazut oferind un discurs inspirational la inceputul clipului. Vezi clipul mai jos.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Un gând despre “Godsmack a lansat videoclipul pentru single-ul Unforgettable

Lasă un răspuns