Lane Staley de la Alice in Chains - galerie foto cu artistul de-a lungul anilor

Layne Staley de la Alice in Chains – galerie foto cu artistul de-a lungul anilor

Layne Staley – Alice in Chains

Iti mai amintesti momentul in care ai auzit prima data “Man in The Box” de la Alice in Chains? Cum a fost atunci cand ai auzit prima data vocea lui Layne Staley rasunand din boxe pe aceasta piesa?

Layne Staley a fost unul dintre cei mai puternici vocalisti ai rockului si probabil unul dintre cei mai subestimati. Desi Alice in Chains a avut ceva succes in prima perioada a existentei trupei, Staley pare sa fie vocea pierduta a acelei perioade.

Acesta a fost un artist ce a trecut prin momente grele in timpul vietii sale dar era un om amabil. Fiecare relatare despre vocalist este una pozitiva ca si momentul in care l-a lasat pe viitorul chitarist Jerry Cantrell sa locuiasca in aceeasi casa cu el, deoarece Jerry nu avea o casa.

Prezenta scenica lui Layne Staley nu a fost niciodata una cocheta in ciuda capacitatilor sale vocale. Brett Martin a spus “Vocea lui Layne a fost atat de puternica incat pur si simplu o auzeai venind din intregul corp…Ii auzeai vocea mai tare iesindu-i din piept decat din monitoarele de scena.”

Asa cum am vazut de multe ori, talentul vine si cu multi demoni. Se pare ca tragedia predomina in epoca muzicii grunge. Intai a fost Andrew Wood, apoi Kurt Cobain, apoi Staley, Scott Weiland si cel mai recent Chris Cornell.

Desi Layne Stayle nu si-a luat propria viata, povestea s-a nu a fost mai putin devastatoare. El avusese parte de o despartire nasoale de prietena s-a de multi ani. Mass-Media nu a fost deloc indulgenta cu el, asa ca se izolase in ultimii ani. A luptat cu dependenta de droguri de-a lungul carierei. In cele din urma a murit singur la varsta de 34 de ani.

Pentru a sarbatori viata in care a fost liderul trupei Alice in Chains, am pus mai jos o galerie foto cu poze ale artistului de-a lungul timpului.

A super glam-looking Layne Staley performing with his high school ...

Layne Staley in his late 80's band Sleze: Layne is 2nd from right ...

See Photos of Alice in Chains's Layne Staley Through the Years

Alice in Chains: December 1989 in Belltown, Seattle Photo Credit ...

See Photos of Alice in Chains's Layne Staley Through the Years

Layne Staley 1991 | Layne staley, Clash of the titans, Staley

Layne Staley of Alice in Chains circa 1992 | Live Concert Shots ...

Layne Staley, Alice In Chains, Vancouver, BC, 1993 | Jay Blakesberg

Lifeless Dead (Live at the Moore, Seattle, 1995) by Mad Season on ...

My thoughts on the tragic and haunting death of Layne Staley ...

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

 

lensa.ro