Cattle Decapitation a lansat videoclipul pentru single-ul "Bring Back The Plague"

Cattle Decapitation a lansat videoclipul pentru single-ul “Bring Back The Plague”

Cattle Decapitation – Bring Back the Plague

Momentul lansarii videoclipului Bring Back The Plague” a celor de la Cattle Decapitation nu putea fi mai potrivit. Cattle Decapitation s-a concentrat pe cele mai tampite si jenante aspecte ale omenirii, adaugand imagini cu “luptele pe tigai” din magazinele alimentare si idiotii care sarbatoresc concediile de vara in timp ce membrii trupei raman acasa si poarta masti de protectie.

Vocalistul Travis Ryan chiar poarta un tricou hilar care este decorata cu artwork-ul albumului Death Atlas de la Teddy YG.

“O data cu anularea turneului – Europandemi Tour – si recomandarile de distantare sociala ne-am trezit ca de fapt nu prea mai avem ce face. Asa ca ne-am gandit ca de ce sa nu vorbim despre elefantul din cameralansand clipul pentru single-ul – Bring Back The Plague – filmand cu telefoanele noastre mobile. Dave McGraw nu a avut acces la setul de tobe si oricum nimeni nu iese din casa asa ca am decis sa mai ne mai iluminam lansand un video” – a declarat vocalistul Travis Ryan.

“Totul de la numele trupei la versuri si imaginilie din clip sunt metafore si ironiile pe care le-am avut tot timpul in cap, asa ca videoclipul acesta de David Hall este o lovitura de gratie…la bine si la rau. Trebuie doar sa nu il iei prea in serios, evident noi nu l-am luat.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro

Lasă un răspuns