Urmareste-i pe Dave Grohl de la Foo Fighters si Billie Joe Amrstrong de la Green Day concertand din sufragerie

Urmăreşte-i pe Dave Grohl de la Foo Fighters şi Billie Joe Amrstrong de la Green Day concertând din sufragerie

Dave Grohl de la Foo Fighters si Billie Joe Amrstrong de la Green Day

In weekend starurile rock s-au reunit pentru a mai descreti fruntile oamenilor prinsi in casa din cauza pandemie cu coronavirus, Dave Grohl de la Foo Fighters si Billie Joe Armstrong de la Green Day au interpretat piese cunoscute in casele lor ajutand la strangerea de fonduri.

Dave Grohl a transmis din casa s-a din Hawai cunoscuta piesa Foo Fighters, “My Hero“. “Pentru toti din primele linii care fac tot ceea ce pot pentru a ne ajuta sa trecem prin asta, sper ca sunteti toti ok si sanatosi. Daca iubiti pe cineva, spuneti-le asta, daca sunteti recunoscatori cuiva spuneti-le.” a spus Grohl, glumind ca pe ultimul vers al piesei e numai bine sa te speli pe maini.

In ceea ce il priveste pe Billie Joe Armstrong, frontman-ul Green Day, a interpretat piesa “Boulevard of Broken Dreams” de pe albumul Amerian Idiot. “Sper ca toata lumea este fericita si sanatoasa sau cel putin incearca sa fie fericita. Stiu ca este o perioada foarte stresanta. Dar nu vreau sa spun, decat ca este o onoare pentru mine sa cant acum pentru toata lumea.”

Alti artisti care au luat parte la concertul iHeartRadio’s Living Room ii include si pe Alicia Keys, Backstreet Boys, Billie Eilish, Camila Cabelo si multi altii.

Pentru a sti ceea ce trebuie sa faci in aceasta perioada, informeaza-te numai din surse oficiale si de incredere. Incearca sa nu crezi sau sa share-uriesti partea de fake news.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

bauturialcoolice.ro