Till Lindemann vocalistul Rammstein testat negativ pentru coronavirus

Till Lindemann vocalistul Rammstein testat negativ pentru coronavirus

Till Lindemann testat negativ

Initial tabloidul german Bild a anuntat ca vocalistul Rammstein, Till Lindemann, a fost gasit pozitiv dupa un test coronavirus si a fost internat la terapie intensiva. La cateva ore dupa difuzarea stirii, Rammstein a venit cu o declaratie prin care sustine ca Till Lindemann a fost de fapt gasit negativ.

Sursa de stiri a raportat pe 27 martie ca fontman-ul Rammstein a contactat COVID-19 la scurt timp dupa ce a sustinut un concert in Moscova cu proiectul Lindemann pe 15 martie, si ca sufera de frbra puternica si pneomonie.

Dupa toate acestea Rammsetin a revenit cu un comunicat oficial:

“Ieri Till Lindemann a fost internat in spital, la recomandarea medicului trupei. A petrecut noaptea la terapie intensiva dar a fost mutat deoarece se simte mai bine. Till a fost testat negativ pentru coronavirus.”

Mai multi muzicieni din scena metal au contactat coronavirus printre care Chuck Billy, Testament, Gary Holt al lui Exodus, Death Angel’s Will Carroll, Crown the Empire, Brandon Hoover, Crown Empire și producătorul Ozzy Osbourne, Andrew Watt.

Imbolnavirile cu coronavirus au depasit numarul de 500.000 de cazuri raportate la nivel mondial cu 25.000 decese inregistrate. America a devenit recent tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus depasind China si Italia.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook