Trupa EYEDROPS a lansat videoclipul pentru single-ul "Păstrează-mi Calmul"

Trupa EYEDROPS a lansat videoclipul pentru single-ul “Păstrează-mi Calmul”

EYEDROPS – Păstrează-mi Calmul

Trupa EYEDROPS a lansat videoclipul pentru single-ul “Pastreaza-mi calmul“. Piesa este a treia piesă de pe Albumul Fără Sfârșit al trupei EYEDROPS.

Trupa EYEDROPS și-a început povestea în 2012, venind în fața publicului cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau “Mai Stai”.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, noapte şi interiorEste posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, pe scenă, cântând la un instrument muzical şi concert

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoanăNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro