Devin Townsend lansează Quarantine Project şi un nou single

Devin Townsend lansează Quarantine Project şi un nou single

Devin Townsend – Quarantine Project

Devin Townsend a lansat ceea ce el numeste Quarantine Project si in acelasi timp o piesa noua. Debutul vine la o zi dupa ce muzicianul a reusit o strangere de fonduri pentru a acoperi veniturile pierdute in urma evenimentelor anulate din cazua COVID-19 si a efectelor asupra industriei muzicale.

Intitulat “Quarantine“, single-ul inaugureaza proiectul. Luni 16 martie frontman-ul Devin Townsend Project si Strapping Young Lad a strans prin GoFundMe peste 50,000 $ intr-un goal de 24 de oare.

Din acest proiect nu va rezulta numai muzica. Townsend face brainstorming pentru a crea al te forme de media pe care sa le includa in noul sau act artistic. Pe Twitter, el discuta despre ideea realizarii unui podcast de carantina.

Te poate interesa si: Interfata Audio USB – Top 5 inerfete audio profesionale si accesibile

“Vreau sa pot oferi u anumit ajutor la randul meu in aceasta perioada” a spus Devin Tonsend. “Oamenii m-au sustinut atunci cand am avut nevoie prin GoFundMe, deoarece am pierdut venituri din cauza anularii turneelor. Astfel voi oferi multumire la randul meu, in modul in care sunt capabil. Creand cat mai mult continut.”

El a continuat: “Aceasta prima melodie este o forma de melancolie numita “Quarantine “.

Ca aproape toate trupele, Townsend a trebuit sa isi amane turneele programate, ca urmare a izbucnirii pandemiei mondiale de COVID-19. Centrele pentru controlul si prevenirea bolilor recomanda oamenilor sa evite contactul pentru a nu raspandi virusul.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

dynutrition.ro

Un gând despre “Devin Townsend lansează Quarantine Project şi un nou single

Lasă un răspuns