Kerry King ar putea face echipă nouă cu Philip Anslemo dar deocamdată este doar un zvon

Kerry King ar putea face echipă nouă cu Philip Anslemo dar deocamdată este doar un zvon

Kerry King & Phillip Anselmo

Cand s-a dezvaluit stirea ca trupa Slayer se va retrage, sotia lui Kerry King, Ayesha, a clarificat lucrurile “nu va panicati prea tare, Slayer poate nu va mai crea nimic nou, dar sigur veti mai auzi de muzica noua de la Kerry” Intr-un interviu acrodat revistei Guitar World despre nua chitara Dean semnatura.

Dupa ce a fost intrebat daca ne putem asteptam la muzica noua din partea lui Kerry King a raspuns: “Sa spunem ca Dean nu mi-a creat chitare semnatura pentru nimic…” Se pare ca avem un hint prin care putem deduce ca vom avea materiale noi din partea lui.

ThePRP a luat parte la un schimb interesant de replici dintre bateristul Slayer, Paul Bostaph si prietenul sau (tot tobosar de altfel) Jason Bitner din Overkill si Shadow Fall. Atunci cand Bostaph a postat fotografii din carantina sa autoimpusa, Bittner a intrebat daca Bostaph are vreun proiect post-Slayer pe teava.

Bostaph a raspuns: “Ceva se prepara cu un prieten de-al meu care va este foarte cunoscut”

Bittner a balbait: “Kerry King, Gary [Holt] and [Phil] Anselmo]. Haide, toata lumea stie asta.”

Chiar daca este adevarat sau nu si daca ar trebui spus public sau nu, Bittner practic a dat pe goarna ca va putea exista un viitoar proiect format din fostii membri Slayer dar cu Anselmo la voce. Asta deoarece Tom Araya a declarat raspucat ca nu mai doreste nici un turneu.

Deocamdata acest lucru ar trebui tratat stricat ca pe un zvon, dar in principiu perspectiva colaborarii lui King cu Anselmo pare destul de sigura.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro

2 gânduri despre “Kerry King ar putea face echipă nouă cu Philip Anslemo dar deocamdată este doar un zvon

Lasă un răspuns