Aparat foto DSLR Canon EOS 90D, 32.5 MP, 4K, Negru + Obiectiv 18-135mm IS USM

Aparat foto DSLR Canon EOS 90D, 32.5 MP, 4K, Negru + Obiectiv 18-135mm IS USM

Aparat foto DSLR Canon EOS 90D

comanda-online

Aparat foto DSLR Canon EOS 90D, 32.5 MP, Body, 4K, Negru

Un aparat foto DSRLcu functii complete care va duce mai aproape, va permite sa fotografiati mai rapid si sa obtineti imagini superbe de 32.5 megapixeli.

Ideal pentru a fotografia evenimente sportive si natura salbatica

Canon 90Deste construit cu un senzor APS-C de 32.5 MP care ofera obiectivelor o raza de actiune telefoto de 1,6 ori mai mare fata de cea pe care ar putea-o atinge pe un aparat foto full frame. Este excelent pentru momentele in care trebuie sa fiti in mijlocul actiunii.

Libertatea de a decupa si recompune

Imaginile la rezolutie maxima obtinute cu aparatul EOS 90Dde 32.5 megapixeli pot fi decupate, rotite si redimensionate, cu o calitate a imaginii suficient de detaliata pentru a le imprima in format mare. Cautati cadre cu peisaje si ajustati compozitia pentru a obtine rezultatul perfect.

Surprindeti cele mai efemere momente

Dezvaluiti momentele imposibil de surprins cu ochiul liber, realizand imagini de 32.5 megapixeli cu pana la 10 cadre pe secunda. Valorile ridicate ale sensibilitatii ISO (pana la ISO 25600) va permit sa surprindeti actiunea cu timpi de expunere incredibil de mici, de 1/8000s.

Obtineti o imagine mai clara

EOS 90D dispune de un vizor optic luminos cu acoperire de aproximativ 100 %, care va permite sa vizualizati actiunea in timp real si faciliteaza urmarirea subiectilor care se misca repede, precum pasarile in zbor. Ecranul inteligent personalizabil afiseaza informatiile cheie despre fotografiere, astfel incat sa stiti ce se intampla chiar si cand sunteti sub presiune.

Ecranul tactil cu unghi variabil al aparatului Canon EOS 90Dva permite sa fotografiati confortabil din diverse unghiuri. Puteti focaliza si fotografia printr-o singura atingere, fiind astfel un mod foarte intuitiv de a lucra.

Rapid ca fulgerul, claritate maxima

Chiar si cei mai rapizi subiecti sunt urmariti si focalizati extrem de clar multumita sistemului avansat de focalizare automata. Cele 45 de puncte de focalizare automata de tip incrucisat functioneaza cu un senzor de expunere RGB+IR de 220000 de pixeli pentru sensibilitate uimitoare in conditii de lumina redusa, precum si pentru recunoasterea subiectului.

Aparatul foto al unui fotograf
EOS 90D este cel mai recent model dintr-o lunga serie de aparate DSRL de la Canon, fiecare fiind mai rafinat si mai evoluat decat cel de dinainte. Acest design de incredere, dar si personalizabil ofera o senzatie de usurinta in utilizare din momentul in care il luati in mana – comenzile sunt perfect la indemana, iar aparatul foto este foarte bine echilibrat atat cu teleobiective lungi, cat si cu obiective scurte grandangulare din gama extinsa de sisteme optice de la Canon.
Conectat la viata dumneavoastra digitala
Functiile Bluetooth si Wi-Fi incorporate va duc creativitatea la un nou nivel. EOS 90D functioneaza cu dispozitive inteligente, astfel incat sa va fie usor sa distribuiti imaginile prin mesaje sau pe retelele de socializare. De asemenea, exista posibilitatea de a gestiona aparatul foto de la distanta, pentru perspective alternative.
Dezvaluiti-va abilitatile de regizor
Canon EOS 90D este un instrument de filmare extraordinar, cu posibilitatea de a inregistra la rezolutii de pana la 4K si cu rate de cadre de pana la 120p in modul Full HD. Sistemul nostru excelent de focalizare automata Dual Pixel CMOS AF va ajuta sa mentineti claritatea si dinamica in imagini. Conexiunile pentru microfon si casti va permit sa inregistrati o coloana sonora cel putin la fel de buna ca imaginile.
comanda-online

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns