Casti audio Bluetooth A+ SBG1

Casti audio Bluetooth A+ SBG1

Casti audio Bluetooth A+ SBG1, Negru

comanda-online

Muzica buna o recunosti cu ajutorul unor casti de calitate. Un sunet clar, cald si curat, fara distorsiuni sau lipsuri de frecvente care sa deranjeze, iti va incanta intotdeauna urechile aducand cu sine o stare generala de buna dispozitie.
Atent si armonios concepute, pentru a va oferi un sunet de calitate, castile audio A+SBG1te vor incanta inca de la prima utilizare.

Conectare prin Bluetooth sau Jack 3.5 mm

Castile audio A+ SBG1 iti ofera posibilitatea conectarii atat prin tehnologia Bluetooth cat si cu ajutorul unui jack 3.5 mm. Spre deosebire de conectarea jack 3.5 mm, care este limitata de lungimea cablului, conectarea prin Bluetooth iti ofera o raza de functionare de pana la 10 m, astfel vei putea folosi castile atat pentru a asculta piesele tale preferate de pe telefon, cat si prelua convorbirile telefonice si ajusta volumul cu ajutorul acestora, direct din butoanele lor laterale.

Baterie Li-Ion

Bateria litiu polimer iti ofera pana la 8 ore de utilizare si 700 de ore in modul standby, avand un timp de incarcare relativ scurt situat intre 1-2 ore.

Difuzoare de 40 mm

Echipata cu difuzoare de 40 mm, casca A+ SBG1 este creata pentru a atenua zgomotul ambiental, reproducand fidel calitatea sunetului, avand o raza de frecvente cuprinsa intre 20-22000 Hz.

Formatul pliabil al castilor va permite sa le transportati cu usurinta, iar banda de sustinere se regleaza usor pe dimensiunea capului.

comanda-online

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

 

Un gând despre “Casti audio Bluetooth A+ SBG1

Lasă un răspuns