Lamb of God a lansat videoclipul pentru single-ul "Memento Mori"

Lamb of God a lansat videoclipul pentru single-ul “Memento Mori”

Lamb of God – Memento Mori

Trupa Lamb of God isi va lansa noul album self-titled pe data de 8 mai. Acestia au inceput initial sa faca teasere pentru noua lor piesa “Memento Mori” la inceputul acestei saptamani, iar acum baietii au lansat varianta full. Atat vocalistul Randy Blythe cat si chitaristul Lamb of GodMark Morton au declarat destul de multe despre modul in care a fost creata piesa si cum se incadreaza in peisajul actual.

“Exista o mare cantitate de evenimente indiscutabil reale si negative care se intampla pe glob in aceste momente” expluica Blythe. “In prezenta atentia tuturor este indreptata catre pandemia globala COVID-19. Aceasta este foarte ingrijoratoare si cat se poate de reala, iar lumea trebuie sa ia masurile de precautie corespunzatoare pentru a-i proteja pe cei din jur mai ales batranii si cei ce lucreaza in sistemul de sanatate. Este intr-adevar o perioada inspaimantatoare, dar in aceasta era hiperconectata 24/7 cu stiri dspre atrocitati si titluri click-bait este usor sa perzi un lucru din vedere, si anume ca viata merge mai departe iar lucrurile pozitive continua sa se intample.”

Te poate interesa si: Casti in-ear portabile wireless Sony WF1000XM3B, Bluetooth

“Cu ceva timp inainte de aparitia COVID-19 am scris piesa Memento Mori cu Lamb of God – ca amintire pentru mine sa nu fiu consumat de mesajele electronice ale sfarsituluicare ne inconjoara.”

“Scrisesem partile pentru intro si chorus de ceva vreme.” a declarat Morton. “Incercam sa dezvolt acele doua parti ca pe melodii diferite dar am fost impiedicat cumva, mai ales la partea de intro. Eu, Willie si Josh Wilbur (producator) faceam demo-uri in studio si ideile au inceput sa se sincronizeze si totul a luat avant. A fost unul dintre acele momente in care am stiut ce incercam sa facem, riffurile au inceput sa curga ca si cum se scriau singure.Vocalistul nostru Randy a auzit intro-ul si a primit instant o vibratie tip Sisters of Mercy. De acolo s-a continuat singura.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

 

maranc.ro