Jack-P a lansat piesa „Învață” și dă detalii despre următorul album”

Jack-P – Învață

Artistul vasluian Jack-P a declarat că noul său album urmează să fie lansat pe data de 24 Aprilie, făcând totodată public tracklist-ul acestuia, el va avea colaborări cu Mirvr, Varu’, Dayodman, Bianca și mai mulți producători, ca producător executiv în are pe Hippy Jack. Artistul mai are și alte proiecte lansate : „Unfelde Album” și „COVERS” în 2018 iar în 2019 „Bipolar” și „Tipul ăla EP”.

Albumul este unul mai personal, fără prea multe colaborări, spre deosebire de albumul precedent „Bipolar” lansat anul trecut pe care a avut mulți parteneri și colaboratori printre care Băiatu’, Klaus și Yonny, noul proiect v-a conține 12 piese, cu diferite mesaje, el este terminat de ceva timp, de la text și înregistrare până la mix/master, albumul este în mare parte inspirat din realitate, toate piesele se axează pe mesaj, fie el trist, profund sau de distracție „Probabil că multă lume se va regăsi în el, titlul de „Karma” mi s-a parut cel mai potrivit, fiind multe relatări inspirate din viața de zi cu zi a oamenilor unde cel mai probabil într-o etapă din ea ți se va întoarce împotriva ta tot ce ai facut greșit” a spus Jack-P. Pentru intro și outro acesta a folosit două din instrumentalele cunoscutului Eminem.

Jack-P a lansat single-ul "Învață "

Artistul a lansat și o noua piesă care va face parte din proiect intitulată „Învață”, despre care spune că este o învățătură : „Învață să pleci când nu ai pentru ce sta, învață să ai încredere doar în persoana ta” sunt versurile pe care acesta le cânta pe refren.

Tracklist :

Tracklist :

1.În mintea lui Jack

2.Iartă-mă

3.RAP (Feat. Mirvr)

4.Învață

5.Vivo feliz

6.OH NO! (Feat. Varu’)

7.Pleacă

8.Fly High (Feat. Dayodman)

9.Iolanda

10. Nu te da bătut (Feat. Bianca)

11.Am fost odată noi

12. Singur pe stradă

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic