Jack Osbourne le-a batut obrazul oamenilor care fac cumparaturi de panica si pleaca acasa cu cantitati industriale de hartie igienica

Jack Osbourne le-a batut obrazul oamenilor care fac cumparaturi de panica si pleaca acasa cu cantitati industriale de hartie igienica

Jack Osbourne si hartia igienica

Jack Osbourne le-a batut obrazul oamenilor care fac cumparaturi de panica si pleaca acasa cu cantitati industriale de hartie igienica, datorita panicii ca ar putea fi nevoiti sa intre in carantina, datorita pandemiei reprezentate de coronavirus.

Recent, fiul lui Ozzy Osbourne, in varsta de 34 de ani, a postat o poza dintr-un supermarket cu el tinand in brate 2 baxuri de hartie igienica, cu descrierea: “#psa[public service announcement] asta e o gluma. Nu poti sa mananci hartie igienica. Hartia igienica nu te face imun la corona.

Faptul ca o cumperi in cantitati imense te face doar sa arati ca un cretin. Stai, cumva de asta o cumperi, pentru ca esti cretin? Sunt produse de uz casnic mult mai importante de care ai nevoie acum. Defecatia cronica nu este un simptom al corona. ”

Ca o reactie la noul Coronavirus, dorinta oamenilor de a avea cantitati mari din diferitele produse esentiale gospodariei a condus la epuizarea stocurilor si cresterea preturilor atat in magazinele fizice, cat si in sfera online.

Paul Marsden, psiholog la University of the Arts London, a spus CNBC ca practic cumparaturile de panica sunt felul creierului nostrum de a face fata unei stari emotionale afectate de evenimentele curente.

“Este practic vorba despre recuperarea senzatiei de control intr-o lume in care simti ca nu ai asa ceva. La modul general, cumparaturile de panica pot fi intelese ca o exercitarea a celor trei nevoi psihologice fundamentale”, acestea fiind autonomia, sau nevoia de control, relationarea, pe care Marsden a descris-p ca “noi cumparam” mai degraba decat “eu cumpar” si competenta, obtinuta atunci cand cumpararea unui obiect ofera oamenilor senzatia ca fac “cumparaturi in mod inteligent”.

Stocuri limitate de hartie igienica au fost raportate in magazine din intreaga lume, alaturi de disparitia de pe rafturi a tot mai multe alimente si produse de uz casnic.

COVID-19 este o boala infectioasa determinata de cel mai recent descoperit Coronavirus.

Atat noul virus cat si infectia cauzata de acesta erau necunscute pana la epidemia inceputa in Wuhan, China in decembrie 2019.

Virusul a infectat peste 142 000 de persoane, infectia finalizandu-se cu decesul a peste 5 300 de persoane(142 539 confirmed (9769 new), 5393 deaths (438 new) – https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200314-sitrep-54-covid-19.pdf?sfvrsn=dcd46351_6

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Un gând despre “Jack Osbourne le-a batut obrazul oamenilor care fac cumparaturi de panica si pleaca acasa cu cantitati industriale de hartie igienica

Lasă un răspuns