PARADISE LOST a anunţat lansarea unui nou album. Numele acestuia va fi "Obsidian" şi va conţine 9 piese

PARADISE LOST a anunţat lansarea unui nou album. Numele acestuia va fi “Obsidian” şi va conţine 9 piese

PARADISE LOST – Obsidian

Obsidian”, noul album al trupei britanice de gothic metal PARADISE LOST, va fi lansat pe 15 mai via Nuclear Blast. Cel de-al 16-lea album de studio al trupei, inregistrat cu producatorul Jaime Gomez Arellano, se elibereaza de abordarea miopica a predecesorilor sai, adoptand in schimb o paleta mai variata de ‘nuante’ de black.

Image result for paradise lost band

De la eleganta inselatoare si atmosferele ambivalente ale piesei ce deschide albumul, “Darker Thoughts”, pana la doom-ul coplesitor, in stil baroque, al pieselor “Ravenghast”, “Obsidian”, trupa ni se prezinta printr-o maniera de control desavarsit al unei palete extinse de idei vitale. De remarcat este faptul ca albumul aduce la lumina piese inspirate de rock-ul gothic al anilor ’80, in special piesa “Ghosts” – care cu siguranta va ridica lumea in picioare.

Te poate interesa si: Reviews Music, Gear si Alte Chestii

Artistul Nick Holmes spune despre noul material: “Unul dintre cele mai eclectice albume facute de noi in ultima vreme, avem piese mizerabile, piese triste, piese lente si piese mai alerte. Am mentionat mizerabile?”

In decembrie, chitaristul Greg Mackintosh a spus celor de la That Drummer Guy referitor la noul album PARADISE LOST: “Sunt cateva piese pe chestia noua care cumva sunt o continuare de la ‘Medusa'[2017]  , dar, marea majoritate, e mult mai variata. Este greu de clasificat, dar unele piese, as zice, sunt aproape muzica goth a anilor ‘8-. Sunt o gramada de chestii ce nu se incadreaza nicaieri si o gramada de chestii eclectice. O sa fie un album destul de variat, cred.”

“Obsidian” track listing

01. Darker Thoughts
02. Fall From Grace
03. Ghosts
04. The Devil Embraced
05. Forsaken
06. Serenity
07. Ending Days
08. Hope Dies Young
09. Ravenghast

Un fragment din “Darker Thoughts” de la PAREDISE LOST este disponibil mai jos.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Lasă un răspuns