Luna-Amara-limited-edition

Luna Amara – Din cercuri Live Limited Edition in Club Control Bucuresti

Am fost la eventul Luna Amara – Din cercuri Live Limited Edition

Salut. Joi 5 martie am fost in Club Control Bucuresti unde baietii de la Luna Amara au sustinut un show special. Evenimentul Luna Amara – din cercuri |BT Live Limited Edition a constat in interpretarea a mai multor coveruri facute de trupa. Coveruri ale unor melodii care le-a influentat lor cariera si poate viata.

M-am identificat foarte usor cu acest show deoarece o mare parte din piese m-au influentat si pe mine ajutandu-ma chiar, sa ma dezvolt si sa creez persoana care sunt eu astazi. Evenimentul Luna Amara – din cercuri |BT Live Limited Edition a inceput in jurul orelor 21:00 si a fost Sold Out (adica un concert cu “casa inchisa”/very multi oameni, ca sa zicem asa).

In acea seara am putut asculta piese cunoscute de la trupe precum TOOL, Audioslave, Deftones sau Rage Against the Machine interpretate in maniera Luna Amara. De asemenea pe scena au fost foarte multi invitati unii dintre ei fiind DJ Hefe de la formatia Coma sau Oigan de la Robin and the Backstabbers.

De asemenea a fost organizata o tombola, prin care in urmatragerii la sorti a numerului de pe biletul de intrare puteai castiga o chitara electrica Gretsch hallowbody. O actiune foarte misto iar din partea mea ar trebui facute mai multe tombole de genul, astfel motivand muzicienii (cat mai tineri daca se poate).

Te poate interesa si: Servicii Foto-Video

Per total a fost o seara de joi faina, alaturi de trupa Luna Amara si multi oameni misto. Sper sa va placa si fotografiile pe care le-am facut in seara respectiva. Daca va plac puteti da si un share, like si alte nebunii care ar putea ajuta la cresterea platformei Contemporary-Establishment.

Urmeaza si materiale video din seara respectiva.

Luna Amara este o trupa romaneasca din Cluj-Napoca. Aceasta s-a format in an sub numele de Tanagra Noise. In prezent este formata din Mihnea Blidariu (voce, chitara, trompeta), Nick Fagadar (voce, chitara), Sorin Moraru (chitara bas), Razvan Ristea (tobe) si Andrei Botan (chitara).

Numele este tradus din limba engleza Bitter Moon si este inspirat din filmul lui Roman Polanski cu acelasi titlu. Trupa Luna Amara are lansate sase albume (Asfalt, Loc Lipsa, Don’t Let Your Dreams Fall Asleep, Pietre În Alb, Aproape and Nord.

Trupa a fost formata initial din Nick Fagadar (voce si chitara) si Gheorghe Farcas (chitara bas) in Cluj Napoca, in septembrie 1999 sub numele de Tanagra Noise. In 2000 numele trupei a fost schimbat in Luna Amara.

Luna Amara abordeaza un melange de stiluri de la metal progreseiv la rock alternativ. Aceasta a fost prima trupa care a introdus trompeta in stilul rock alternativ. Membrii incearca sa sprijine si sa promoveze o societate europeana moderna in Romania, iar versurile lor contin adesea mesaje politice.

Luna Amara este in prezent una dintre cele mai de succes trupe din Romania. Acestia au fost cei mai de succes artisti de top vanduti in lantul national de magazine de muzica (Hollywood Music & Film) din iulie 2004. Single-urile lor Folclor, Gri Dorian, Rosu Aprins si Egon nr.4 au ajuns pe primul loc in toturile de pe posturile radio din tara.

Luna Amara au cantat in deschiderea mai multor trupe internationale precum Paradise Lost, Clawfinger, Apocalyptica, Toy Dolls, HIM, The Exploited, Amorphis si Faith No More. Toate aceste trupa abordeaza stiluri diferite, de aceea Luna Amara dovedeste ca sunt intersectia sufletelor rock.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook