Concert Fawkes' - Lansare de album "Schizoid" + Hiraeth & Valak

Concert Fawkes’ – Lansare de album “Schizoid” + Hiraeth & Valak

Concert Fawkes’

comanda-online

După o lungă așteptare, trupa bucureșteană de progressive metal FAWKES‘ își va lansa albumul de debut ‘SCHIZOID’ , într-o seară de joi, 9 aprilie, în fabrica. Alături de ei se vor afla și Hiraeth, o formație ieșeană de melodic metalcore și Valak, un experiment bucureștean de melodeath/core.

SCHIZOID este primul album al trupei de progressive metal Fawkes’ (http://bit.ly/2P4SBjk) și se remarcă prin compoziții complexe – tehnice dar şi pline de suflet, trecând cu uşurință de la pasaje shoegaze la breakdown-uri djent. Având 8 piese care abordează temele lirice ale simbolismului distorsionat din chitară, SCHIZOID este povestea oricui – vă invităm să-l ascultați: (http://bit.ly/2SRw0b4; http://bit.ly/2V1Jkwj; http://bit.ly/2uXJB8H)

Hiraeth (http://bit.ly/2V20ytm) este o formatie de melodic metalcore din Iași. Fondată în 2015, formația a adunat concerte în orașe precum București, Brașov, Cluj, Iași, Râșnov și Chișinău, printre multe altele. Cele mai importante apariții ale formației constă în participarea la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2019 și un concert pe Arenele Romane din luna decembrie a anului 2019. La începutul anului 2020 Hiraeth a lansat piesa “Home” (http://bit.ly/2V2gL1J), cel de-al treilea single al formației.

Valak (http://bit.ly/2HBbdn6) sunt, în cuvintele lor, 5 Big PP Roccalari ce cântă melodeath cu coreală și breakdown-uri, dar mai aruncă și două trei măsuri compuse, că toboșarul e fan Tesseract. Pentru anul acesta Valak ne vor pregăti un album de debut, numit “Snakes”, deși îi puteți asculta de pe acum: http://bit.ly/3bOuv6d

comanda-online

Canti la chitara sau vrei sa te apuci? Acceseaza link-ul urmator pentru a-ti cumpara instrumente muzicale.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro

Lasă un răspuns