PANTERA avea sa se reunească, Dimebag voia sa readucă trupa pe scenă

PANTERA avea sa se reunească, Dimebag voia sa readucă trupa pe scenă

Dimebag voia sa reuneasca PANTERA

Daryl “Bobby Tongs” Arnberger, care a fost unul dintre cei mai apropiati prieteni a lui “Dimebag”, Darell Abbott si videograful oficial PANTERA si DAMAGEPLAN a acordat recent un interviu in cadrul podcastului “Landry.audio. ” si a intrat in detalii despre PANTERA.

Acesta a vorbit despre perioada glam de inceput a trupei, sosirea vocalistului Philip Anselmo, schimbarea sound-ului trupei, dependenta de droguri a lui Anselmo, modul in care proiectul DOWN a afectat trupa PANTERA, destramarea trupei si relatia actuala alui Arnberger cu membrii PANTERA ramasi in viata.

Vorbind despre dorinta lui Darell de a reforma PANTERA in ultimele luni din viata chitaristului Arnberger a declarat. “O da, el ar fi vrut. Ultima data cand l-am vazut a fost in noiembrie 2004. Eram in punctul in care trebuia sa lucrez cu Slipknot sau Marylin Manson, una din cele doua trupe.

Te poate interesa si: Interfata Audio USB – Top 5 inerfete audio profesionale si accesibile

Dimebag spunea ca voia sa faca turneul cu DAMAGEPLAN in decembrie apoi or sa se vada cu totii, si ca va face tot ceea ce ii va sta in putinta pentru a reuni baietii si ca vor face totul corect. Cam terminase tot ceea ce era de facut cu DAMAGEPLAN. Voia sa se reintoarca la PANTERA.”

Intrebat care era treaba cu DAMAGEPLAN si dece era iritat Dimebag in legatura cu asta, Arberger a raspuns: “Nu credea ca ceilalti membri din trupa erau prea seriosi in legatura cu acest proiect. Desigur nu se simtea in largul lui, la fel cum se simtea cu ceilalti doi” referinduse la Anselmo si Rex Brown.

Arnberger a marturisit ca nu a cititi niciodata biografia lui Brown din 2013: “Official Truth, 101 Proof: The Inside Story Of Pantera”.

“Unul din prietenii mei… mi-a spus ca primele chestii din carte erau despre Vinnie si ca era gras and suff.” a spus el. “Apoi ca vorbea aiurea despre Darell in primul capitol. M-am gandit ca Rex chiar nu ar vorbi aiurea despre baietii aia si ca totul este de fapt un mare rahat. Nu am citit si nici nu vreau sa o citesc. Toata lumea mi-a povestit destul despre aceasta biografie. Toti mi-au spus cat de rahat este. Chiar si Rex a declarat ca nu a vrut sa fie asa.”

Image result for pantera

Te poate interesa si: Servicii Foto-Video

Arnberger a contunuat sa spuna ca are o relatie cordiala atat cu Anselmo cat si cu Brown.

“Philip a evoluat mult de la despartirea de PANTERA” a spus el. “L-am vazut de cateva ori si de cand a murit Darell si de cand a murit Vinnie. Nu se mai drogheaza. Si-a cerut scuze fata de tot si fata de toata lumea. Stiu ca Vinnie nu l-ar fi iertat niciodata. Despre Darell nu sunt foarte sigur – Darrell probabil ca da. Eu nu am de ce sa il urasc pe Phil, pentru ca nu mi-a dat nici un motiv. De fapt ar fi cateva motive, dar prefer sa nu le bag in seama.”

Acum trei ani, iubita lui Dimebag a declarat ca o reuniune PANTERA sigur ar fi avut loc daca chitaristul nu ar fi fost ucis.

“Darell l-a sunat pe Rex de ziua lui, pe 20 august 2004 si avea planuri sa vorbeasca cu el din nou.” a declarat ea. “Deci da, cu siguranta. Stiu ca in inima lui era PANTERA. Simtea ca are ceva de dovedit. Parca nu ar fi vrut sa faca proiectul acela cu Par Lachman [vocalistul Damageplan]. Pat crea deja probleme. Am mai multe mesaje vocale de la Darell in care imi povestea lucrurile pe care le facea Pat pe acolo: [Nu mai vreau sa lucrez cu tipul asta. Vreau sa il concediez. Nu vreau sa creada lumea ca suntem o trupa cu care se lucreaza prost. Adica asta simt.] Deci da, clar cred ca PANTERA ar fi urcat din nou pe scena. ”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook