Casti in-ear portabile Sony WF1000XM3B, Bluetooth, NFC, Wireless, Noise cancelling, Google Assistant, Autonomie baterie de 8 ore, Negru

Casti in-ear portabile wireless Sony WF1000XM3B, Bluetooth

Casti in-ear portabile Sony WF1000XM3B, Bluetooth, NFC, Wireless, Noise cancelling, Google Assistant, Autonomie baterie de 8 ore, Negru

comanda-online

Doar muzica. Nimic altceva.
Puneti in pauza lumea exterioara – sunteti doar dvs. si muzica dvs. Fara zgomot, fara fire, fara distrageri. Un sunet exceptional, anulare de top a zgomotului1 si ore intregi de libertate pentru auditie pura.

Functie de top de anulare a zgomotului
Datorita procesorului nostru QN1e cu functie HD de anulare a zgomotului, tehnologia de anulare a zgomotului cu care sunt dotate castile WF-1000XM3 este cea mai avansata tehnologie intalnita vreodata la casti cu adevarat wireless. Pentru ca dvs. sa va lasati acaparat complet de muzica.

Tehnologie cu senzor dual de zgomot
Microfoanele duble, unul orientat catre inainte si unul catre inapoi, de pe suprafata castilor capteaza mai mult din sunetele ambientale, fie ca este vorba de zgomotul din timpul zborului, traficul urban sau discutiile de la birou.

Procesorul QN1 cu functie HD de anulare a zgomotului
Dupa ce capteaza sunetul ambiental, procesorul HD dedicat de anulare a zgomotului QN1e trece la treaba. Acesta nu doar anuleaza considerabil mai mult zgomot din aproape toate frecventele, dar si consuma mai putina energie

Calitate exceptionala a sunetului
Dotate cu tehnologie audio avansata, castile WF-1000XM3 cu functie de anulare a zgomotului ofera o receptie fara interferente si o calitate uluitoare a sunetului.

Difuzor de 6 mm
Minusculul, dar puternicul difuzor de 6 mm inclus in casti ofera un sunet bogat, clar si exuberant

Procesorul QN1 cu functie HD de anulare a zgomotului
Complexul procesor HD QN1e de anulare a zgomotului ofera o functie de anulare digitala a zgomotului, procesare a semnalului audio pe 24 de biti si un convertor de semnal digital in semnal analogic dotat cu amplificator pentru casti. Rezultatul? Sunet uluitor cu distorsiuni minime.

Convertiti ascendent muzica digitala cu ajutorul tehnologiei DSEE HX
Tehnologia Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) converteste ascendent fisierele audio comprimate pentru a le duce mai aproape de calitatea sunetului de inalta rezolutie.

Tehnologie cu adevarat wireless
Gratie tehnologiei wireless Bluetooth® si potrivirii ergonomice pentru purtare confortabila intreaga zi, castile cu anulare digitala a zgomotului WF-1000XM3ofera adevarata libertate wireless.

Libertatea suprema in ce priveste auditia
Noul cip Bluetooth® si designul optimizat al antenei asigura o conexiune stabila pentru redare wireless in timp real de inalta calitate, timp de mai multe ore.

Perfecte pentru emisiuni TV, filme si alte tipuri de continut
Vizionati continut video pe smartphone sau pe tableta? Conexiunea wireless avansata oferita de castile WF-1000XM3 asigura sincronizarea precisa a continutului pe care-l vedeti pe ecran cu sunetul redat de casti, beneficiind astfel de o vizionare mai placuta.

Auditie superioara gratie noului chip Bluetooth®
In loc sa transmita sunetul de la o ureche la cealalta, noul chip Bluetooth® transmite sunetul simultan la ambele urechi, pentru o experienta de ascultare exceptionala.

Design optimizat al antenei
Pozitionarea antenei Bluetooth® a castilor a fost optimizata pentru a asigura o raza de acoperire mai larga. Acest lucru contribuie la mentinerea unui semnal puternic pentru redare neintrerupta in timp real.

Proiectate pentru o fixare sigura si stabila
Structura ergonomica Tri-hold
Castile cu anulare a zgomotului au un design ergonomic care asigura contactul cu trei puncte diferite ale urechii, oferind astfel o fixare sigura si confortabila.

Stil mixt, modern-clasic
De la castile cu un aspect simplu, la carcasa de incarcare cu finisaj de ultima generatie, totul creeaza un stil elegant, minimalist.

Disclaimer:
Ca si in cazul tuturor produselor Sony, este recomandat sa pastrati intotdeauna dispozitivele dvs. actualizate cu cele mai recente aplicatii software disponibile, precum si cand sunt primite notificari privind disponibilitatea. Astfel de notificari vor fi livrate pentru WF-1000XM3 prin aplicatia Sony Headphones Connect, disponibila pe Google Play si Apple App Store.

comanda-online

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

 

manukashop.ro