Breathelast a lansat single-ul "Revolta" iar eu am fost acolo si i-am vazut si pe Nuvijan din Brasov

Breathelast a lansat single-ul “Revolta” iar eu am fost acolo si i-am vazut si pe Nuvijan din Brasov

Concert Breathelast si Nuvijan in Expirat

Miercuri 26 ianuarie am fost in Club Expirat Bucuresti unde baietii de la Breathelast au lansat un nou single. Pe numele mare si mic acesta se numeste “Revolta” si il vei gasi AICI pentru ascultare si toate cele.

Am ajuns la Expirat in jurul orei 21 fara un sfert. M-am mai invartit putin, mi-am opregatit echipamentul si nu dupa mult timp pe scena a urcat trupa Nuvijan din Brasov. Spre rusinea mea nu am mai ascultat pana acum muzica baietilor dar mi-au placut maxim si ca stil si ca sound. M-au dus putin cu gandul la Korn dar cu ceva parca specific muzicii rock din Brasov.

Nuvijan este o trupa de heavy-metal cu elemente groovy din alternative/ hardcore/nu metal. Dupa cum spun si ei pe pagina lor de facebook (https://www.facebook.com/nuvijan/) baietii si-au petrecut adolescenta in anii 2000 (ca si mine de altfel), in perioada in care trupele bune zguduiau scenele din intreaga lume.

Te poate interesa si: Servicii Foto-Video

“Cumva am simtit autenticitatea acestor trupe si am pastrat acest sentiment adanc in noi insine. Acum suntem suficient de maturi pentru a expune acest lucru in propriul nostru concept. Nuvijan a crescut in noi si ne-a facut cine suntem”

Dupa ce au terminat baietii de la Nuvijan treaba buna, a urmat o pauza in care s-a schimbat setup-ul scenei. Am mai stat de vorba cu oameni am mai baut o bere, d’astea de miercuri seara.

In jurul orelor 22:30 / 22:45 au urcat pe scena baietii de la Breathelast. Acesta a fost primul concert electric al baietilor pe anul acesta si de asemenea dupa cum am spus si mai sus si-au lansat un nou single pe nume “Revolta“. Acesta precede alte doua single-uri (din saga pieselor in limba romana) care sunt insotite si de videoclipuri “Fuga” si “Furtuna“.

Te poate interesa si: Skullcandy Indy True Wireless

Fuga” am reusit sa o filmez in starea naturala, adica live si o veti gasi in videoclipul de mai jos (desigur daca va place Subscribe the fuckin chanel). Desigur mai am cateva surprize video din cadrul acestui concert, dar le voi posta atunci ca le va veni vremea si desigur cand timpul imi va fi un aliat de nadejde.

Breathelast au sunat ca de obicei tipla, iar adrenalina indusa de piesele vechi si noi a fost la nivel maxim.

Pentru cei ce nu stiu, trupa Breathelast si-a inceput cariera in anul 2010 si abordeaza stiluri multiple de la nu metal, la alternative si nu cred ca are rost sa le insiram pentru ca deja oamenii au propria amprenta asupra muzicii lor. O putem numi simplu muzica Breathelast.

Membrii trupei provin din medii muzicale diferite si au fost pe scena destul de mult timp pentru a sti ca muzica este o “driving energy” extraordinare, si de aceea in fiecare show a lor se vede pasiunea cu care fac acest lucru.

Trupa Breathelast este formata din Mihai, Hertzu, Aditza si Ionut si ceea ce fac, fac misto si treaba buna.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook